Czy zrobilam blad? Seks z eks - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy zrobilam blad? Seks z eks

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy zrobilam blad? Seks z eks

Witajcie
Moj byly chlopak od dawna wypisywal do mnie i zapraszal mnie na obiad. Spotkalismy sie dwa dni temu i byl cudownie mily. Super spedzilismy czas. Potem chcial mi zrobic masaz...i stety niestety wyladowalismy w lozku. Bylo bardzo namietnie jak nigdy...powodem naszego rozstania byl wlasnie brak namietnosci. Myslicie ze zrobilam blad czy moze jednak w ten sposob moglismy sie jakos do siebie zblizyc? Problem polega tez na tym ze ja dzis lece na Alpy do pracy na 2 miesiace...on o tym wie i niewiem czy teraz napisze sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy zrobilam blad? Seks z eks

Przespałaś się to się przespałaś i nie ma nad czym się użalać. Gdybyś tego nie chciała to byś tam nie poszła. Jeżeli między wami miałoby coś być to po 2 miesięcznym pobycie w Alpach będzie smile

3

Odp: Czy zrobilam blad? Seks z eks
roksolana_94 napisał/a:

Przespałaś się to się przespałaś i nie ma nad czym się użalać. Gdybyś tego nie chciała to byś tam nie poszła. Jeżeli między wami miałoby coś być to po 2 miesięcznym pobycie w Alpach będzie smile

Zgadzam sie z Toba
Nie ma co plakac czy zameczac sie pytaniami. Jesli obydwoje nie jestescie w zwiazkach to moze cos z tego bedzie. Nie musi ale moze. A jak nie to byla to czysta przyjemnosc jak sama piszesz.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy zrobilam blad? Seks z eks

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024