zakochalam sie w kobiecie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zakochalam sie w kobiecie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: zakochalam sie w kobiecie

zakochalam sie w kobiecie,w pewnej pielegniarce do szalenstwa.Pracujemy razem w tym samym szpitalu,, widujemy sie,ale rzadko..,mimo tego oszalalam na jej punkcie,nie wiem co robic,chcialabym jej o tym powiedziec,ale boje sieoze ona moze to komus powiedziec,i strace prace,i jeszcze ja strace`:-(   Mam wrazenie ze ona tez tak samo czuje,bo patrzy na mnie takim pieknym zabojczym wzrokiem..Usmiechamy sie do siebie,rzadko rozmawiamy.. Ale ja czuje,ze ona to samo czuje.. Poradzcie dziewczyny co zrobic!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zakochalam sie w kobiecie

tSkoro czujesz, że ona to czuje, to może zaproś ją gdzieśi porozmawiaj z nią na neutralnym gruncie. Nie w pracy. Wybadaj ją i ewentualnie wyznaj swoje uczucia smile

3

Zgadzam się z Szumik, na początku gdzieś ją zaproś, choćby na kawę. Nie rzucaj w nią od razu wyznaniami, bo każdego by przeraziły, bez względu na orientację. Po prostu spotkajcie się poza pracą, porozmawiajcie. Myślę, że w ten sposób łatwiej będzie ocenić czy rzeczywiście możesz się jej również podobać.

No i powodzenia! smile

4

Przede wszystkim trzeba tez sprawdzić czy ona nie ma np. Chłopaka... Jesli ma, bedzie wiadomo ze nic z tego, a Twoje wyznania mogłyby byc kłopotliwe dla niej. Spokojnie, nie rób niczego zbyt szybko i pochopnie sad

5 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2015-12-03 18:08:45)

Toja24 napisał/a:

Przede wszystkim trzeba tez sprawdzić czy ona nie ma np. Chłopaka... Jesli ma, bedzie wiadomo ze nic z tego, a Twoje wyznania mogłyby byc kłopotliwe dla niej. Spokojnie, nie rób niczego zbyt szybko i pochopnie sad

Toja24 posiadanie chłopaka czy też dziewczyny nie zawsze jest równoznaczne, że dana osoba jest heteroseksualna.

Na pewno, jak Autorka nie pozna bliżej Dziewczyny, nie dowie się jakiej jest orientacji.

Autorko, może na początku spróbuj więcej się do Niej odzywać w pracy, jak zobaczysz, że z chęcią z Tobą rozmawia to wtedy zaproponuj niezobowiązujące spotkanie na kawę.

Aha i żeby nie było, nie mam pojęcia jakiej orientacji jest ta Kobieta.

6

Krejzolka82, kwestia posiadania chłopaka, męża,  to nie tylko kwestia jej orientacji seksualnej.

7 Ostatnio edytowany przez Toja24 (2015-12-05 01:16:44)

Masz rację, mogła by byc w sumie biseksualna... Ale na to chyba marna szansa, jakby sie okazało ze ma chłopaka. No w sumie nieistotne tersz, najwazniejsze by poznać ją bliżej i jesli jest wolna, wtedy sie mozna zastanawiać czy cos dalej robic. Bo jesli dziewczyna zajęta to coz...

8

Autorko znam twoja sytuacje, ja sama z latwoscia zakochuje sie w kobietach i niegdy nie wiem jak zagadac. Latwo powiedziec umow sie do knajpki jak w glowce masz inne plany wink ale innej drogi nie ma zeby ja blizej poznac, jesli bedzie miala to byc tylko przyjazn to warto. Wazna jest nie tylko jej ale i tez twoja orientacja seksualna, ja jestem bi i zawsze jak sie rozczarowuje kobieta to mam moje meskie ramie ktore jest zawsze, kocha mnie i nie zamierza zamieniac na nic innego. Z doswiadczenia, nigdy nie idz do sypialni z przyjaciolka, zlamane serce przez kobiete boli...dlugo... Powodzenia wink

9

Magda, i jak tam? Wykonałaś jakiś ruch?

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zakochalam sie w kobiecie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024