Zasady w związku-opracował On 46 lat; prośba o ocenę: - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zasady w związku-opracował On 46 lat; prośba o ocenę:

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Zasady w związku-opracował On 46 lat; prośba o ocenę:

Witam,
zwracam się z prośbą o ocenę zasad życiowych które dzisiaj opracował mój 46-letni konkubent.Ja mam 35. Nasza sytuacja:  oboje po rozwodach; dwoje wspólnych małych Dzieci;problemy z relacją na każdej płaszczyznie; dużo kłótni; rękoczyny; wyprowadził się, więc obecnie nie mieszkamy razem (zostawił mnie u moich rodziców z Dziećmi); brak pieniędzy i długi; mam zdiagnozowaną nerwicę i depresję, obecnie praktycznie nie wychodzę z domu.
Obie strony są tak samo winne.
No więc, taką propozycję dzisiaj dostałam i chciałabym prosić o ocenę sensowności tego:
* nie masz prawa - zwracanie się per Ty - to części które mnie dotyczą.B to On, A to ja.
Dla dobra dzieci - chcielibyśmy spróbować jeszcze raz.
Będę superwdzięczna za opinie. Pozdrawiam!

NIE MASZ PRAWA
Nie masz prawa podejmowania samodzielnych decyzji w sprawach finansowych Nie masz prawa podejmowania samodzielnych decyzji w sprawach dzieci Nie masz prawa do SZANTAZU - ja oceniam,kiedy szantazujesz ;Nie masz prawa kwestionowania ''Hasla''Haslo: Decyzja ostateczna - podejmowana przeze mnie - brak mozliwosci odwolania,argumentacji etc. KONIEC TEMATU
MASZ OBOWIAZKI
Masz obowiazek zglaszania sprzeciw/swojego punktu widzenia w czasie i momencie zaistanialej sytuacji - datowo - tydzien ''OD'Po tym czasie przywolywanie sie na zaistniala sytuacje nie ma PRAWA BYTU Masz obowiazek stworzenia DOMU dla Mnie,dla Siebie,Dla Dzieci - wg mojej wizji .DOM i nasze siedlisko jest tam,gdzie MY jestesmy - nie miejsce,ktore zajmojemy Przestrzegania ustalen .Byc kobieta - rozsadna
Moje Prawa:
Pomoc w gospodarstwie domowym wg mojego uznania a Twoich prosb/potrzeb Dostep do wszystkich Twoich kont bankowych Informowanie Ciebie wczesniej , o zamaiarach podrozy do miejscowości gdzie wynajmuje sobie mieszkanie i mieszka mamusia i brat z dziecmi - nie zapytanie o zgode Dzialanie dla dobra rodziny wg mojego uznani
Moje obowiazki
Nie obiecywac ''gruszek na wierzbie'' - byc szczerym do bolu Po roku moc powiedziec,ze sytuacja finansowa jest lepsza niz w momencie rozpoczecia planu( mniej dlugow,lepsze perspektywy nie tylko kosztem ciec budzetowych )Sprawy zdrowotne A. i B - priorytet (czyli nasze)
Cele: Redukcja dlugow Lepsze perspektywy
Profity A:Przed podpisaniem umowy podpisze warunki,finansowe,kontakty z dziecmi jesli plan sie nie powiedzie i nadal bedzie nieszczesliwaKwestia kwot --- do uzgodnienia -- ake limit moze byc uzgodniony - n.p.procentowo z moje pensji - wielkaa niewiadoma; B.Wiedza o ...jutrze

Dziewczyny, co ja mam o tym sądzić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zasady w związku-opracował On 46 lat; prośba o ocenę:

Witaj, napisz czy pracujesz? Czy jesteś na utrzymaniu tego niby faceta.
Bo jakoś dziwnie to wygląda.

wylecz się z nerwicy , depresji, weź się za pracę i utnij wszelkie kontakty z tym psycholem.
Dla dobra wszystkich

4

Myślę że oboje nie nadajecie się do związku. Co to za relacja jak są kłótnie?

5

Ale kłótnie są zawsze, tylko zależy co jest później.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zasady w związku-opracował On 46 lat; prośba o ocenę:

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024