Potrzebuje porady - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Potrzebuje porady

Witam potrzebuje porady. Opowiem pokrotce swoją historie. 5 lat temu miałam nagle zatrzymanie krążenia  w wyniku czego doznałam urazu mózgu,śpiączka ,utrata pamięci ,depresja itp.  ogólnie było ze mną bardzo nieciekawie miałam złe rokowania hospicjum etc. Zaszłam w ciąże przyjmując leki o czym dowiedzialam sie bedac  z wizyta u meza ktory przebywal za granica. Po jego namowach zdecydowalam sie zostac I urodzic w obcym kraju. Jednak przez cala ciaze po lekarzach jezdzila ze mna nasza wspolna znajoma. On byl jedynie dwa razy na usg  I przy porodzie. Cala pozniejsza opieka medyczna nad malenstwem pozostala na mojej glowie.Po porodzie zaczelam dochodzic do siebie, odzyskalam pamiec jednak niesmak pozostal. Nie wiem czym ja zbyt wiele  wymagam ?? Pomozcie ocenic sytuacje. Mam wrazenie ze ja kompletnie sie dla niego  nie licze jedynie dziecko.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Potrzebuje porady

Wiesz,co do obowiązków nad maluchem to ja z mojego otoczenia znam przypadki mezczyzn ktorzy małymi dziećmi, noworodkami po prostu... Bali sie zajmować. Ze je uszkodzą, zrobią krzywdę itp. Pozniej przechodziło smile i dlaczego uważasz ze tylko dziecko sie liczy dla Twojego męża, a nie Ty? sad

3

Za mało danych, żeby obiektywnie coś od siebie napisać.
Napisz coś więcej.

4

MIELIŚMY WSPÓLNY BIZNES I KIEDY JA ZCHOROWAŁAM NIE POTRAFIŁ DONIEŚĆ L4 DO KSIĘGOWEJ PO PROSTU ZGUBIŁ. OKAZAŁ SIĘ KOMPLETNIE NIEODPOWIEDZIALNY, OBMAWIA MNIE I MOJĄ RODZINĘ KIEDY JA sPIE W POKOJU OBOK. SŁUCHA SIĘ TATUSIA JAK WYROCZNI NIE MA SWOJEGO ZDANIA. JEGO MATKA MA PROBLEM Z ALKO I PRZY PEWNEJ WIZYCIE WYDARŁA SIĘ NA MNIE ŻE SIE WYMALOWAŁAM I TAKIE INNE BZDURY... ZROBIŁA TO PRTZY INNYCH CZŁONKACH RODZINY,MĄŻ NIE ZAREAGOWAŁ. PORADZCIE COŚ BO OSZALEC IDZIE

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024