Ile weźmie fryzjer za takie uczesanie na ślub? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Ile weźmie fryzjer za takie uczesanie na ślub?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Ile weźmie fryzjer za takie uczesanie na ślub?

Bardzo podoba mi się ta fryzura na ślub,który odbędzie się wkrótce, link niżej:
http://www.exacr.com/sites/default/files/maite-perroni-70853-1024x702.jpg
Samej nie da rady tak profesjonalnie zrobić, ile weźmie fryzjerka? Orientacyjnie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ile weźmie fryzjer za takie uczesanie na ślub?

przejdź się do salonu pryzjerskiego i zapytaj. nic prostszego.

3

Też bym poszła do fryzjera, ale moja koleżanka zrobiła sobie takie loki sama lokówką od babylissa z jakaś tam specjalną powłoką, która zabezpiecza włosy przed zniszczeniem i długo fryzura się trzyma.

4

Zależy czy fryzjer w dużym mieście, czy małym... Ale myślę, ze nie więcej jak 150 zł smile

5

Zależy od miasta. Myślę, że na pewno nie mniej niż 100. Chyba, że wybierzesz jakiś mały osiedlowy zakład fryzjerski, wtedy raczej taniej :-) I jak słusznie zauważyłaś-   nie warto robić samodzielnie loków, jeśli nie jest się pewnym efektów.

6

To prawda, rozbieżności w cenach są duże. Na szczęście to prosta fryzura. Wykonanie jej samodzielnie pewnie nie było trudne, ale mógłby być problem z trwałością. Lepiej zainwestować w wizytę u fryzjera niż obawiać się, że po trzech godzinach fryzura się rozwali.

7

hmm ja bym się jeszcze zorientowała czy warto mówić że to ślubna fryzura? a nie po prostu żeby zakręciła Ci tak loki

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Ile weźmie fryzjer za takie uczesanie na ślub?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024