Trudna miłość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Trudna miłość

Jestem w związku od 3 lat. Nasza historia nie jest szczęśliwa i prosta. Znamy się już kilka lat.On był przyjacielem mojego kuzyna, czasami do niego przyjeżdżał chociaż nigdy nie zamieniliśmy nawet słowa. On bardziej zwracał uwae na moją starszą siostrę niż na mnie. Spotykali się... To była burzliwa relacja między nimi... Ponad trzy lata temu stanął mi na drodze i zaczęliśmy się spotykać...Miałam 17 lat on 21. Szybko się zakochałam na zabój. On jednak nie traktował mnie poważnie. Brnęłam w to coraz bardziej. Wkońcu doszło między nami do zbliżenia, był pierwszy (nigdy mu o tym nie powiedziałam, myśli, że miałam kogoś przed nim). miałam nadzieję, że to coś zmieni między nami, ale on nie chciał stracić kumpla i chciał to skończyć. Łączył nas układ-ja mu dawałam seks a dzięki temu on był przy mnie. Wszystko trzymaliśmy w tajemnicy. Wymykałam się z domu, okłamywałam rodziców. Tak minęło kilka miesięcy. Między nami trochę się zmieniło. Wtedy poszedł na dyskotekę i ....zdradził mnie. Przepraszał, błagał żebym nie odchodziła, zapewniał, że chce tylko mnie. Uwierzyłam! Od tamtej pory było jak we śnie. Latałam do niego jak na skrzydłach. To była miłość. Chociaż miałam chwile, że wyobrazałam go sobie z inna. Mówił, że kocha, czasami to czułam chociaż wiedziałam, że to nie jest żadna wielka miłość z jego strony. Ostatnie dwa lata z nim to mój płacz, kłótnie, rozstania. Kiedyś gdy mówiłam mu, że to koniec nie chciał tego słuchać, nie chciał odchodzić, a teraz sam to  proponuje. Nie rozmawiamy już wogóle. Nie mam przyjaciółki, bo poświęciłam ją dla tej miłości. Gdy mam jakiś problem to sama sobie z nim radzę, bo on zawsze tylko mówi, że za bardzo się przejmuję, że wymyślam. Od stycznia mieszkamy razem, bo ojciec wyrzucił o z domu z mojego powodu. Dla nich nie jestem dobra partią dla niego. Za niskie progi. To wszystko stoi między nami. Od tamtej pory jest tylko coraz gorzej. Nasze życie intymne nie istnieje. Jest tylko wtedy gdy on chce się zaspokoić. Pomimo tego świata poza nim nie widzę. Czasami czuję, że mu bardziej zależy na naszym wspólnym psie. Jak przychodzi z pracy to najpierw wita się z nią a mi rzuca tylko przelotne czesc. Nie pamiętam kiedy ostatni raz się całowaliśmy. wciąż tylko krzyk, kłotnie i nieporozumienia. Nie potrafię tego zakończyć:(

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez dan1982 (2009-12-27 00:20:53)

Odp: Trudna miłość

Marnujesz Zycie !!! Zakończ ten dziwny związek !

Puki jeszcze nie macie wspomożonych dzieci

3

Trudno mi go zakończyć, bo wiem jak dużo poświęciłam dla niego. Trudno mi się przyznać do tego, że zrobiłam to na darmo:(

4

Ja Ci powiem kilka slow, moze bolacych, ale szczerych...: Milosc jest DWUSTRONNA, a z tego co piszesz, to raczej mi sie wydaje ze Ty go kochalas, a On ta sytuacje wykorzystal..

Wyjatkowo dziwny, wrecz (dla moich kategorii) nienormalny jest ten zwiazek:
1., jak mozna kogos seksem do siebie "przyczepic" -PODSTAWA ZWIAZKU SA UCZUCIA! ! !
2., jak sie kocha kogos, jak mozna go zdradzic?

Moze to wiek.. jestem troche starszy, i moze inny mam poglad na pewne sprawy..

Zycze Ci szczerej milosci i zaznanie prawdziwego szczescia!

Ps.: jesli sie chcesz dowiedziec, czy Ciebie kocha, i czy sie da cos naprawic, to usiadzcie i pogadajcie ze soba, szczerze, komu co sie podoba w tym zwiazku, kogo co boli.. i powiedz mu, ze go zostawisz, jak sie nie zmieni (jesli tego=zmiany jego) pragniesz, chociaz moim zdaniem powinnas zostawic drania..

5

A ja bym już dawno olała tego drania, który niestety traktuje cie jako panne do seksu. sorrki ale tak to wygląda. jetseś to jesteś, nie ma cie tez ok. Trafi mu sie lepsza to nawet się za Tobą nie odwróci. Taka prawda. Przejżyj na oczy i olej drania jak najszybciej!

6

Za czym się jeszcze ogladasz? Zostaw Go! Jak można żyć z takim człowiekiem jak on. Związek powinien opierać się m.in. na szacunku obojga partnerów. Ty się starasz,a on jak się odpłaca?
Uporządkuj swoje życie ale bez niego, póki nie macie potomstwa. Pozdrawiam smile

7

Jesteś bardzo młoda, nie powinnaś tak marnować sobie życia.To jest twój czas, chwyć go za rogi i żyj.Na początku bedzie bolało jak dibli ale to minie.Powodzenia!!!!

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024