witam mam na imię Justyna jestem tu nowa , potrzebuje poznać opinie kobiet i mężczyzn również
kilka dni temu przeczytałam w męża wiadomościach jak pisał z inna kobieta proponował jej seks , fakt ona odmówiła bo to nasza wspólna znajoma ale nie wiem co myśleć , obraził mnie pisząc do niej, pisał ze ja jestem już stara ( choć jestem młodsza od niego o 2 lata ) a on szuka młodej i rześkiej jak to nazwał ... gdy zrobiłam mu awanturę on twierdzi ze żartował se przy piwku z innym kolega i ze gdybym nie szperała w jego telefonie to wszystko byłoby ok a teraz cierpię . czytając to myślałam ze wyjdę z siebie dla mnie na żart nie wyglądało i nie wiem jaki jest sens tego żartu... co byście zrobili na moim miejscu , ja mam ochotę wypierdzielić go ze swojego życia ale szkoda mi dzieci mamy ich trojkę i za sobą 15 lat małżeństwa ale mam dość chyba ... on nawet mnie nie przeprosił tylko ma wyrzuty ze się nie odzywam ze nie śpię z nim jednym łózko ale nie mogę ... nie po tym ... wiem ze to nie zdrada ale jakoś mi nie milo moim zdaniem nie ma szacunku do mnie i ośmieszył mnie przed ta dziewczyna ... nie wiem co dalej