Restauracja na spotkanie z chłopakiem marzeń? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Restauracja na spotkanie z chłopakiem marzeń?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Restauracja na spotkanie z chłopakiem marzeń?

Co polecacie na ala randkę w krakowie i okolicach?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Restauracja na spotkanie z chłopakiem marzeń?

Zależy jaką kuchnie lubicie ale w Krakowie godna polecenia z mojej perspektywy jest restauracja Mekong z azjatycką kuchnią. To jakaś odmiana, nie jest to jakieś typowe szybkie chińskie jedzenia a wyszukana azjatycka kuchnia z mnóstwem afrodyzjaków, więc na randkę to jak najbardziej.

3

Dla mnie zawsze najlepiej działało Muzeum Narodowe koło błoń z genialną wystawą porcelany bo wtedy można porozmawiać i jest fajniej niż siedzieć w jednym miejscu w restauracji. Rozmowa na takim kilkugodzinnym spacerze po muzeum najlepiej spaja ludzi.

Tam jest też kawiarnia w której można posiedzieć.

4 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-09-27 16:38:48)

Mogę polecić cudowne miejsce w Warszawie. Byłam na romantycznej kolacji w spam. Uwielbiam szampana i nie spodziewałam się, że mają tam aż tak duży wybór najlepszych bąbli. Mój chłopak zrobił mi wielką niespodziankę. W dodatku zaserwowali mi moje ulubione mule w sosie szafranowym. O deserze już nawet nie wspomnę, bo rozpływał mi się w ustach. To idealny lokal na spotkania we dwoje.

5

Trip advisor

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Restauracja na spotkanie z chłopakiem marzeń?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024