Kasa żeby facet nie wiedział- skąd?!? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Kasa żeby facet nie wiedział- skąd?!?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Kasa żeby facet nie wiedział- skąd?!?

Hejka. Potrzebuję pieniędzy, ale nie chcę żeby facet sie o tym dowiedział. Parę stówek na własne przyjemnosći. On nie rozumie że czasami potrzebuje droższe kosmetyki... Jakąś szybką pożyczkę polecacie? dajcie szybką odpowiedź plizzz... :*

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kasa żeby facet nie wiedział- skąd?!?

A z czego spłacisz te szybkie pożyczki ?

3

Vivus jest ok, ale pamiętaj, że te pożyczki trzeba zwrócić, a brak spłaty to OGROMNE odsetki. Jeśli nie masz kasy na spłatę, to nie korzystaj bo wpadniesz w spiralę długów.

4

Idz do pracy.

Pożyczki to zło. Popytaj wśród rodziny, znajomych, może ktoś Ci pożyczy.

6

pożyczka na kosmetyki itp.? i jak oddasz?? jak na takie głupoty będziesz pozyczac i się zadłuzac to ja nie wiem co będzie jeśli naprawdę będziesz potrzebować
może znajdz prace? sprzedaj cos SWOJEGO na aukcji w internecie

7

pomocnikgargamela napisał/a:

Pożyczki to zło. Popytaj wśród rodziny, znajomych, może ktoś Ci pożyczy.

Ale na "drozsze kosmetyki"? Serio?
Ok, nie mam nic przeciwko, ale to nie jest powod do pozyczania.
A dobrze wiesz ze umowa pozyczki konczy sie zwrotem hajsu - potocznie mowiac. Rowniez ta zawarta w formie ustnej. Wiec jak nie ma na te kosmetyki to z czego odda? Kosmetyki maja to do siebie ze sie dosc szybko koncza. I co wtedy? Kolejna pozyczka?
Jakby mi ktos powiedzial ze chce pozyczyc na "drozsze kosmetyki" to w zyciu bym nie dala.

8

Nie żyj ponad stan.

9

Dziewczyny DZIEWCZYNY ! Myślę że lepiej udzielić jakiejś sensownej odpowiedzi na temat, niż moralniaki strzelać smile Pytanie brzmiało : "jaką pożyczkę polecacie ?" , a nie : "co sądzicie na temat mojego pomysłu?".
Ja pożyczyłam 500 i musiałam oddać trochę ponad 620. Jeśli już tak bardzo potrzebujesz tych pieniędzy w krótkim czasie, polecam skorzystać z jakiejś wyszukiwarki parabanków. Ofert są dziesiątki jeśli nie setki. Zmieniają się pewnie co kilka dni. Ja brałam w Providencie. Wszystko dość szybko i w miarę w przyjemnej atmosferze. Ofertę znalazłam na portalu  sowafinansowa . pl  i wtedy była najkorzystniejsza.

10

O to mi chodziło ! Wzięłam w WONGA.COM.

https://sowafinansowa.pl/?kwota=650& … mp;f_typ=c

W sam raz na święta i coś dla siebie.
Nie odbierajcie mnie dziewczyny źle, po prostu czasem jest taki moment że kobieta potrzebuje. Oczywiście nie tylko dla Siebie.

11

Nie mozna udzielic sensownej odpowiedzi na bezsensowne pytanie. Pozyczka na kosmetyki?

12

on ma o pożyczce nie wiedzieć
ale on ja odda czy ty?

13

Biorąc pod uwagę stopkę autorki pewnie ON big_smile

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Kasa żeby facet nie wiedział- skąd?!?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024