oszukana. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: oszukana.

Hej.Napisze w skrócie. Byłam z facetem ponad 2 lata i przez ten okres czesto do niego pisala jego byla dziewczyna ktora go zdradzila . Wkurzalo mnie to, ale on mi tlumaczyl ze zdrady nigdy nie wybaczy i to tylko kolezanka zreszta ona mieszkala ponad 300km od nas. I my sie rozstalismy bo on mnial coraz mniej czasu dla mnie a ja podejrzewalam ze on z nia utrzymuje kontakty bo znalazlam jej zdjecia u niego w komputerze. No i teraz sie dowiedzialam ze oni sa razem!!!!! Nie bylabym zla ze ma nowa dziewczyne ale jestem zla ze mnie oszukiwal jak o nia pytalam czy cos ich laczy!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: oszukana.

No dobrze...
Ale czego od nas oczekujesz?Czego chciałabyś się dowiedzieć?

3

Trudno zaakceptowac fakt, ze Twoj (kiedys) mezczyzna wraca do swojej bylej, szczegolnie jesli on mowi, ze jest mu z nia zle, ze kiedys tam go zranila (w tym przypadku zdradzila), nic ich nie laczy, jest czy bylo zle... Jest wiele takich przypadkow, ze mezczyzni wracaja do swoich bylych i dziewczyn i zon. Czasami wracaja z wygody, czasami  dlatego, ze naprawde zaluja bycia z inna niz ta poprzednia...Mi tez trudno to pojac bo tez zostalam w pewien sposob oszukana. Poprostu staraj sie o nim zapomniec... a miedzy nimi czy bedzie dobrze, jesli ona go zdradzila? Mysle, ze juz nigdy nie bedzie tak samo jak wczesniej.

4

Rozumiem, że chcesz pocieszenia:
Na pewno ich związek nie będzie juz zbudowany na takim zaufaniu, o ile na jakim kolwiek zaufaniu po zdradzie.
Pewnie będzie jej to cały czas wypominac, będzie zazdrosny i podejrzliwy.
Zerwie z nią w końcu lub ta go znowu zdradzi big_smile

5

Też nie rozumiem dlaczego wściekła jesteś. Z tego co mówisz wcale o niej nie zapomniał, odstawiła go zdradą a potem jak wróciła okazało się z eja dalej kocha.

Wg mnie dobrze się stało. Masz szansę na normalne życie, na miłość a ta zawsze byłą byś tylko plastrem na zranioną dusze.

Na przyszłość dobrze sprawdź czy poprzednie uczucie wygasło, bo czasami się tli i jest silniejsze niż nowe.

Smutne ze zostałaś wykorzystana, ale lepiej teraz niż za parę lat byś się dowiedziała ze ciebie regularnie z ta baba zdradza.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024