Czy on jest gejem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy on jest gejem?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: Czy on jest gejem?

Witam Was wszystkie,
generalnie głupio mi, że muszę zasięgnąć w tej sprawie opinii na forum, ale ciężko mi porozmawiać o tym z kimś z najbliższego otoczenia, bo to wstydliwy temat, zresztą nie chcę w pogrążać mojego chłopaka.
Spotykamy się ponad rok okolo 10 miesięcy jesteśmy razem. Bardzo kocham mojego chłopaka. Jesteśmy dla siebie nie tylko ukochanymi osobami, ale również przyjaciółmi. Mój chłopak wspiera mnie w wielu sprawach, które ostatnio spadły mi na głowę. Kompletnie nie przeraża go to, że płaczę przy nim cała zasmarkana, jest na każde moje zawołanie. Kiedy muszę zbyt długo czekać na przystanku, albo po prostu nie chce męczyć się komunikacją miejską, on po mnie przyjeżdża, nawet późnymi wieczorami. Gdy mam ochotę na coś konkretnego do jedzenia, przywozi mi. Generalnie wygląda to tak, że spełnia moje wszystkie zachcianki (nie wykorzystuje tego, ale bardzo doceniam). Związek jest praktycznie idealny, ciągle mnie przytula, chce być blisko, mówi, że pragnie mi wszystko dać, że jestem jego, zapina mi kurtkę, gdy jest na dworze zimno, całuje, glaszcze, troszczy się po prostu..nie pozwala mi wieczorami samej wracać do domu, bo się martwi. We wszystkim mogę na nim polegać, stał się moim najlepszym przyjacielem, ale..ale coś mi przeszkadza. Zawsze miałam wielką ochotę na seks, lubię poznawać nowe rzeczy, bo generalnie to moje początki. Nie było to mój pierwszy chłopak w łóżku, swoją drogę seksualną zaczęłam z poprzednim partnerem, ale xa to ja jestem pierwszą mojego obecnego chłopaka. Przede mną miał kilka dziewczyn, ale w gimnazjum (!!), a jesteśmy właśnie na II roku studiów! Tłumaczy to tym, że wolał imprezować w liceum, ale nie pasuje mi to, bo wiem, ze przez te 3 lata spotykał się tylko z jedną dziewczyną. On mówi, że po prostu nie znał żadnej, z którą można by poprowadzić konstruktywną rozmowę, że nie lubi głupich lasek i dopiero ze mną rozmawia mu się dobrze. Wszystko fajnie, powinnam się cieszyć, skakać ze szczęścia, ale nie potrafię, bo uprawiamy seks średnio na dwa miesiące. On kompletnie nie ma na to ochoty! Myślałam, że taki młody chłopak to po prostu co chwilę myśli o seksie. Moje koleżanki opowiadają mi o swoim barwnym życiu seksualnym, a ją płacze wieczorami, bo mój chłopak woli się przytulać, niż kochać ze mną. Ciągle podkreśla, że jestem dla niego atrakcyjna, że problem nie tkwi we mnie, że może to zła dieta.. Problemu z miejscem nie mamy, gdy przez dwa miesiące mieszkalismy razem, zdarzyło nam się uprawiać seks tylko DWA razy! On nie miał i nie ma kompletnie ochoty..do tego wszystkiego, gdy dojdzie miedzy nami do czegokolwiek, on nie dochodzi. Bardzo się stara o mnie w trakcie stosunku, ale sam..może na około 20 razy stosunków, on doszedł 3? Nawet za pierwszym razem nie skończył ;/ mowie mu ciągle jak na mnie działa, że jest seksowny, podniecajacy, nie daje mu odczuć, że mi to przeszkadza (ale przeszkadza, to bardzo wysoki i wysportowany chłopak, on 192, a ja 160, po godzinie zmieniania pozycji i w ogóle, już boli mnie wszystko. Do tego nir może narzekać na swoje "wyposażenie", przez co niektóre pozycji również są bolesne w pewnym stopniu). Nie wiem już co robić..kompromituje się jakimiś glupimi strojami z sex shopu, robiłam striptiz, no wszystko..przy seksie oralnym dochodzi, ale też trwa to dosyć długo.
Zastanawiam się, czy on po prostu nie jest gejem. Zapytalam go o to wprost, najpierw wykrecal się od odp, zaczął się śmiać i mnir laskotac, a gdy zwróciłam mu na to uwagę, powiedział, że głupie pytania mu zadaje i oczywiście, że podobają mu się dziewczyny..ale np nie zauważyłam żeby się oglądał za innymi, gdy gdzieś idziemy. Prędzej zwróci uwagę na to, że ma np taka samą bluzkę jak ją, niż na jej długie nogi. Generalnie wiele razy zwracałam mu uwagę na to, że ma troszkę (heh) zaniżone libido, ale zawsze mówił, że woli np mi coś ugotować i zadbać o moje kubki smakowe, że nie jest to dla niego priorytet w związku i stara się przede wszystkim dbać o mnie w innych dziedzinach. Również mówi, że nie masturbuje się za często.
Moim zdaniem to typowy chłopak, ogląda mecze, którymi strasznie się ekscytuje, gra e te głupie gry na konsole typu GTA, FIFA, czy jakieś strzelanki, ćwiczy co jakiś czas na siłowni, interesuje się samochodami, filmy lubi tylko wojenne albo jakieś inne, które opierają się na akcji, nienawidzi romansów, ale i tak zobaczy, gdy go poproszę o to. Wszystko super fajnie jak to prawdziwy facet, poza właśnie zainteresowaniem seksem. Nie ma żadnych stresujacych przeżyć, ciągle siedzi w domu, poza oczywiście godzinami, kiedy musi być na uczelni. Super, fajnie, wyluzowany chłopak. Więc o co chodzi? Naprawdę ostatnio panicznie się boje, że jest homo. Mowilam mu, że zawsze może na mnie liczyć, wszystko mi powiedzie , że postaram mu się pomoc, alr rozmowy są na nic, zawsze mówi "kochanie, jak mowie, że wszystko ok, to wszystko ok". No i co ja mam robić i uważać?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy on jest gejem?

A może faktycznie jest aseksualny?

Kurcze prawie ideał ten Twój Facet big_smile

3 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2015-10-31 15:27:38)

Krejzolka82 napisał/a:

Co nie?
http://i1.memy.pl/obrazki/78311022611_zawsze_jest_jakies_ale.jpg

A poważnie, ja obstawiam niskie libido, wynikłe najprawdopodobniej z niewiedzy i braku doświadczeń odnośnie tego, jaki seks potrafi być fajny, gdy się wie jak to się mniej więcej robi, żeby taki był wink albo - gościa nie pociągasz, nie kręcisz. Ale w to drugie wątpię, bo rzadko który facet przebywa z kobietą, ZWŁASZCZA często i wieczorami, nocami, która w ogóle mu się potencjalnie nie podoba. Prędzej będzie się "czaił" i robił przysługi, był taka psiapsiółą, bo pomimo braku ogarnięcia jak doprowadzić do seksu, to jednak kobieta mu się podoba.

4

Też obstawiałam to, że mu się nie podobam, nie pociągam go..i nie bardzo rozumiałam, czemu ze mną tak długo jest. Kiedyś rzadko mi mówił, że jestem piękna i takie duperele. Ogólnie nie mamy problemów z rozmawianiem ze sobą, więc kiedyś mu powiedziałam, że kobieta chce być piękna w oczach swojego mężczyzny, a ten musi ją czasami o tym zapewniać. Jednak było to na etapie naszego związku, kiedy to on miał problemy zzuzewnętrznieniem się przede mną (jest na ogół bardzo zamknięty w sobie, otwiera się dopiero po dłuższej znajomości) i teraz nie ma x tym żadnych problemów. Ciągle mówi mi, że mnie uwielbia, że jestem najpiękniejsza, że istnieje tylko jedna kobieta dla niego - ja. Może to takie wymuszone, a ja faktycznie mu się nir podobam?

5 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2015-10-31 15:40:52)

I byłby z Tobą?
No kurcze, naprawdę sądzisz, że jest takim masochistą?

Podobno są faceci dla których sex mógłby nie istnieć.

6 Ostatnio edytowany przez alaska13 (2015-10-31 15:42:10)

Znaczy, wiem, że on inne rzeczy stawia na pierwszym miejscu. Zależy mu na tym, żeby dobrze porozumiewać się z partnerką, mieć wspólne pasje. Miałam znajomego, który kochał swoją dziewczynę, ale bardzo nie odpowiadał mu jej wygląd. Miał ostry dylemat wtedy

7

alaska13 napisał/a:

Znaczy, wiem, że on inne rzeczy stawia na pierwszym miejscu. Zależy mu na tym, żeby dobrze porozumiewać się z partnerką, mieć wspólne pasje. Miałam znajomego, który kochał swoją dziewczynę, ale bardzo nie odpowiadał mu jej wygląd. Miał ostry dylemat wtedy

I co zrobił Twój Kolega?

8

Tylko ja bardzo lubię seks ;/ mogłabym to robic codziennie, po kilka razy nawet. Próbować, uczyć się. A jego nawet po prezerwatywy zagonić nie mogę. Zazwyczaj ją kupuje i trzymam w portfelu, bo żeby z jego strony cokolwiek doszło, to cudu chyba trzeba. To bardzo męczące. Nawet zastanawiałam się nad rozstaniem, ale bardzo go kocham. Z drugiej strony sfrustrowana jestem, bo naprawdę potrzebuje tego rodzaju bliskości. Normalnie nosi mnie czasami

9

Zaproponował jej wspólną siłownię smile z tego co wiem, ciągle są razem

10 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2015-10-31 15:54:14)

alaska13 napisał/a:

Tylko ja bardzo lubię seks ;/ mogłabym to robic codziennie, po kilka razy nawet. Próbować, uczyć się. A jego nawet po prezerwatywy zagonić nie mogę. Zazwyczaj ją kupuje i trzymam w portfelu, bo żeby z jego strony cokolwiek doszło, to cudu chyba trzeba. To bardzo męczące. Nawet zastanawiałam się nad rozstaniem, ale bardzo go kocham. Z drugiej strony sfrustrowana jestem, bo naprawdę potrzebuje tego rodzaju bliskości. Normalnie nosi mnie czasami

A On o tym wie, jak ważny dla Ciebie jest sex?

alaska13 napisał/a:

.
Zaproponował jej wspólną siłownię smile z tego co wiem, ciągle są razem.

Czyli jednak potrafił Ją zmotywować, ponieważ Jej wygląd Mu przeszkadzał.
Tylko zastanawiające jest czy Ona zawsze miała nadwagę czy przytyło Jej się podczas związku, bo to też jest istotne.

11

Oczywiście, i nic sobie z tego nie robi. Mówi, że rozumie, że będzie lepiej, a i tak nic się nie zmienia

12

alaska13 napisał/a:

Zaproponował jej wspólną siłownię smile z tego co wiem, ciągle są razem

Ale zaproponował jej tą siłownią zapewne po to, żeby w rezultacie się z nią kochać, nie sądzisz?
A więc zrobił to też z osobistych pobudek i dobrze.

A ten Twój nic nie proponuje i nic mu nie przeszkadza w tym braku seksu.. tu jest problem.

13

Nie wiem, ale dla mnie na dłuższą "metę" Ty nie wytrzymasz w tym związku.

14

Zdaje sobie z tego sprawę, dlatego poszukuje porady, jakiejś pomocy

15

Witam alaska13
Fakt, problem wydaje się ogromny po prędzej czy później ktoś sobie z tym przestanie radzić i nie jest powiedziane że to będziesz Ty.
W przypadku braku libido jest masa choćby naturalnych produktów które je zwiększają, jak nie próbowałaś to spróbuj tak. Dieta, lekkie ćwiczenia, może wspólnie?
Jest jeszcze jedna rzecz która go może blokować: Twoje potrzeby seksualne, świadomość, że i tak potrzebujesz więcej a on Ci tego może nie dać. Spróbuj nie naciskać, ,,olać'' sprawę na jakiś czas, nie mówić o seksie, nie zwracać uwagi, przytulać się bez powodu, nie prowadząc do zbliżenia, tak by to od niego wyszło, by sam poczuł potrzebę bliskości. Nie zaczynaj, może nawet odmów? Daj znak że nie chcesz?  facet potrzebuje zdobywać, każdy facet. Mam nadzieję że jakoś sobie poradzicie, szkoda tak idealnego związku przez jedną różnicę.
Pozdrawiam Cię gorąco i trzymam kciuki.

16

A co myślicie o tym, że może być gejem? Ja może przesadzam, może to idiotyzm z mojej strony, ale wysłałam mu historię kobiety, która żyła z kryptogejem. Odpisał mi na to "hehe", a gdy mu odpowiedziałam, że lepszą gorzka prawda od najslodszego kłamstwa, nie odpisał nic, cisza. Nakręcam się strasznie, ale nie widzę innego wytłumaczenia na taki brak popędu i problemy z seksem u 20letniego faceta jak homoseksualizm albo zbyt częsta masturbacja. Oczywiście i temu i temu zaprzecza

17

alaska13 napisał/a:

A co myślicie o tym, że może być gejem? Ja może przesadzam, może to idiotyzm z mojej strony, ale wysłałam mu historię kobiety, która żyła z kryptogejem. Odpisał mi na to "hehe", a gdy mu odpowiedziałam, że lepszą gorzka prawda od najslodszego kłamstwa, nie odpisał nic, cisza. Nakręcam się strasznie, ale nie widzę innego wytłumaczenia na taki brak popędu i problemy z seksem u 20letniego faceta jak homoseksualizm albo zbyt częsta masturbacja. Oczywiście i temu i temu zaprzecza

Masz jakieś podejrzenia? Nie wiem, jakoś nienaturalnie się zachowuję przy facetach?
Czy tylko chodzi Ci o to, że nie uprawia z Tobą sexu?

18

Haha, co to za rozmowy w ogóle: "Kochanie, zobacz jaki artykuł znalazłam - gość jest kryptogejem i pomyślałam odrazu o Tobie."

On: "hehe"  <--WTF  , jaka reakcja big_smile

Rozmawiacie ze sobą jak głuchy ze ślepym, każdy sobie. Ty coś do niego mówisz, on udaje , że słucha i "odpowiada" heheszkiem i wyj...ne.
A Ty chcesz seksu, nie dostajesz go, ale musisz sama przed soba grać, że wszystko ok, żeby ten cudowny związek utrzymać..

come ooon big_smile

Ja rozumiem, że ludzie mają niskie libido, ale w tym wieku i żeby  w ogóle się nie chciało???

No jeszcze jak Cię mogę z tym, że gość nieśmiały, ale to wtedy by z utęsknieniem i wdzięcznością czekał na Twoją inicjatywę, a on nie dość, że nie reaguje na Twoje wysiłki, próby rozmowy, to jeszcze zachowuje się jakby się urwał z choinki.

19

Generalnie rozmawialiśmy o tym. Mam wrażenie, że jego ta cała sytuacja krepuje jeszcze bardziej, niż mnie samą. Za każdym razem stara się jak najszybciej zakończyć temat, robi się dosłownie czerwony. Dlatego uważam, że coś więcej się za tym kryje, bo to podejrzane. Myślę, że albo po prostu wstydzi się tego, że nie dochodzi i widzi, że jestem tym nieusatysfakcjonowana, dlatego boi się, nie ma ochoty, albo...no właśnie
Ach, zaznaczę, że na początku robiliśmy to o wiele częściej, tj przez jakiś pierwszy miesiąc, ale trochę panicznie zareagowałam na ten jego problem, ciągle wypytywałam o co chodzi, mowilam, że chce, żeby on też miał z tego przyjemność, że mnie to martwi i takie tam. Nie mam pojęcia co o tym myśleć. W poniedziałek się widzimy, zapytam jeszcze raz wprost o co chodzi, może uzyskał bardziej konkretną odpowiedź

20

Ewidentnie nie ma swobody w rozmowie między wami, więc nie ma atmosfery do seksu.

Gość pospinany na maxa, skupia się na tym jak wypadnie i to mu odbiera chęci (nie dziwię się), po drugiej stronie Ty - sugerująca to i owo wink, oczekująca czegoś, czego on na tą chwilę nie chce/nie może dać.

Zaplątaliście się w to tak mocno, że nie wiem czy sami dacie radę się odplątać. Może jakiś seksuolog?

21

Ha, jakbym zaproponowała seksuologa, to by mnie wyśmiał ;D postaram się nie skupiać na seksie. On mówi, ze to nie jest priorytet w związku, dam mu czas, a potem zobaczymy co dalej. Jeżeli nic się nir zmieni, faktycznie poszukam pomocy u specjalisty. Póki co dam mu czas smile

22

Krejzolka82 napisał/a:

A może faktycznie jest aseksualny?

No właśnie, w innym wątku już pisałem, że taki facet to skarb.

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy on jest gejem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024