Miedzy młotem a kowadłem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Miedzy młotem a kowadłem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Miedzy młotem a kowadłem

Witam. Chciałbym się podzielić z Wami moim bardzo niekomfortowym problemem i mam nadzieję, że mi pomożecie bo naprawdę nie mam pomysłu jak z tego wybrnąć. Z góry dziękuję za rady smile Mam/miałem przyjaciółkę, której siostra cioteczna jest moją dziewczyna od kilku lat. Zanim się związaliśmy moja przyjaciółka myślała (o czym dowiedziałem się dużo później), że jestem zainteresowany Nią w kontekście związku. Gdy dowiedziała się, że jestem z moją aktualną dziewczyną obraziła się na mnie i przez jakiś czas nie odzywała po czym mnie przeprosiła i wtedy moja dziewczyna powiedziała mi od swojej przyjaciółki, która jest też przyjaciółką mojej przyjaciółki, że jak już byliśmy razem dzwoniła z zastrzeżonego ze swoja koleżanka do mojej dziewczyny i cięła nożem plastikową butelkę (zwyczajnie straszyła). I stwierdziłem, że nie będę się do Niej odzywał. Moja dziewczyna się odzywała ale traktowała Ja z dystansem. Moi przyjaciele powiedzieli mi, że teraz dorosła i brzydzi się takimi akcjami. I tutaj pojawia się mój problem. Brakuje mi Jej... Nie wiem jak mam się z Nią pogodzić, nie wiem jak przeprosić za to, że się nie odzywałem. Nie mogę powiedzieć, że nie odzywałem się przez tą sytuację, ponieważ nie chce robić czego na niekorzyść przyjaciółki mojej dziewczyny, która Jej to powiedziała. A wiedziała o tym tylko Ona....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miedzy młotem a kowadłem

Nie obawiasz się, że Twoja dziewczyna źle odbierze odnowienie kontaktu.
Tamta nie wie, że Ty wiesz o jej chorych akcjach? (robiła to swojej bliskiej krewnej z powodu zawiści), ale Twoja dziewczyna wie, że Ty o tym wiesz.
Zastanów się na kim Ci bardziej zależy, czy warto stawiać na ostrzu noża związek na rzecz przyjaźni z osobą, która krzywdziła i nie jest szczera wobec Twojej dziewczyny.

Edasurc360 napisał/a:

Moi przyjaciele powiedzieli mi, że teraz dorosła i brzydzi się takimi akcjami. ............................. Nie mogę powiedzieć, że nie odzywałem się przez tą sytuację, ponieważ nie chce robić czego na niekorzyść przyjaciółki mojej dziewczyny, która Jej to powiedziała. A wiedziała o tym tylko Ona....

Skąd Twoi przyjaciele wiedzą o jej akcjach? chyba jednak jest to tajemnica poliszynela, więc nie musisz robić sobie wyrzutów, a tym bardziej przepraszać.
Miałeś powód, żeby się od niej odsunąć.
Uważam, że naprawa stosunków między Wami mogłaby nastąpić tylko wtedy, gdyby przyjaciółka z własnej nieprzymuszonej woli przeprosiła Twoją dziewczynę.
Myślisz, że jest skłonna przyznać się do winy i szczerze przeprosić, bez żadnych sugestii?
Jeśli nie, to nie wiem, co Cię do niej ciągnie.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Miedzy młotem a kowadłem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024