Boję się bólu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Boję się bólu

Hej, to mój pierwszy post tutaj.

Mam problem. Odbyłam dwa stosunki z moim chłopakiem. O ile można to tak nazwać - każdy z nich trwał z... minutę? I to nie z winy partnera.
Czuję rozrywający ból. Znaczy wiecie, spodziewałam się czegoś takiego przy pierwszym razie, ale z takim natężeniem to nie... Dwa dni nie wstawałam z łóżka. To nie tak, że zabierał się "na sucho", ja nie chciałam itd. Byłam podekscytowana, czułam się gotowa. A tu po chwili płaczę, że nie wytrzymam, chyba jest sfrustrowany i myśli, że to jego wina...
Minęło już nieco czasu, on coraz bardziej chciałby, widzę to. Tylko ja na samą myśl o stosunku dostaję paniki, nie mogę się wyluzować i nie myślec o bólu - koło się zamyka. Miał ktoś coś podobnego? Nie mówię, że nie chciałabym się kochać, ale panicznie się boję sad
papa :*

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Boję się bólu

Idź z tym do ginekologa.

3

paulinochm napisał/a:

Idź z tym do ginekologa.

To chyba jedyna rozsądna rada. Przynajmniej po wizycie powinnaś wiedzieć czy przyczyną jest Twoja "fizyczność" w sensie budowy/anatomii czy psychika.

4

Mnie też bardzo bolało, płakałam. Pierwsze dwa razy były straszne. Przy trzecim już było lepiej, tylko przy wprowadzeniu członka bolało. Teraz odczuwam przyjemność, daleko mi do orgazmu, ale jest to przyjemne uczucie. Przyznam się, że swój pierwszy raz miałam miesiąc temu, więc dlatego tak dobrze pamiętam. Tylko u mnie było tak, że za każdym razem tego chciałam i nie bałam się bólu, wiedziałam, że w końcu przestanie, a za którymś razem w ogóle go już nie będzie.

5

blimka napisał/a:

Mnie też bardzo bolało, płakałam. (...) wiedziałam, że w końcu przestanie, a za którymś razem w ogóle go już nie będzie.

Współczuję.

Koleżanko, pójdź do ginekologa. Możesz też kupić sb żel rozluźniający wejście do pochwy, ale najlepiej udać się do specjalisty i wybadać co i jak. I pamiętaj, by się nie zmuszać do stsunku "bo misio by chciał", bo się jeszcze nabawisz traumy i wtedy to dopiero będzie ciężko przekonać się do seksu. Spróbujcie, gdy sie już odwazysz. A po zerwaniu błony dziewiczej warto poczekać ze 2 tygodnie z kolejnymi zbliżeniami, żeby się ładnie zagoiło.

W sumie pani ginekolog nie znalazła żadnych 'medycznych' problemów, a badanie należało do praktycznie bezbolesnych.
Może mam jakiś wrodzony wstręt przed penisami tongue

7

No proszę Cię. Twoja cipka nie wie co traci big_smile

8

MlecznaCzekolada napisał/a:

Może mam jakiś wrodzony wstręt przed penisami tongue

Raczej chodzi o sam ból. Na Twoim miejscu spróbowałabym jeszcze raz, tylko spróbuj się rozluźnić.

9

Rozluźnij się, musisz być odpowiednio wilgotna także. Być może sama zaciskasz te miejsca i pojawia się ból, może chłopak ma większego penisa... trening czyni mistrza ! smile

10

Pierwszy raz ZAWSZE boli, bo wiąże się z przerwaniem ludzkiej tkanki.

Kupcie wino/jakikolwiek inny alkohol, zorganizujcie sobie miły wieczór, rozluźnijcie się.
I po prostu to zróbcie. Jeśli ginekolog twierdzi, że jesteś odpowiednio zbudowana i nie ma żadnych problemów, to powinno wystarczyć jedno radykalne pchnięcie i po błonie. Trzeba tu zdecydowania i tyle.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024