Nowo poznana dziewczyna, co dalej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nowo poznana dziewczyna, co dalej?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez fha (2015-10-13 12:24:04)

Temat: Nowo poznana dziewczyna, co dalej?

Cześć, po dluższym zastanowieniu muszę napisać  na tym forum post, bo nie wiem co dalej. smile Ale do rzeczy! Poznałem na studiach pewną dziewczynę, wpadła mi w oko. Umówiliśmy się i do spotkania doszło. Było naprawdę bardzo miło. Po spotkaniu starałem się utrzymywać z nią kontakt sms(odpisywała zaraz bądź po kilku godzinach). Zapronowałem kolejne spotkanie, zgodziła się pod warunkiem, że ona wybiera film. Mijały kolejne dni, ona pracowała na 2 zmiany, kontaktu praktycznie nie było. Wczoraj coś mnie tchnęło i zadzwoniłem do niej.  Poprosiłem aby wieczorkiem jak wróci z zakupów i kosmetyczki zadzwoniła do mnie, mieliśmy obgadać mój dzisiejszy przyjazd i pomoc jej przy wybraniu prezentu na urodziny jej mamy - odzewu nie było. Planowałem, że nie będe się do niej odzywał ale nie wytrzymałem i dzisiaj po raz  kolejny zatelefonowałem. Zapytałem co słychać, co porabia, życzyłem miłego dnia i na tym się rozmowa skończona. Zakochałem się w tej dziewczynie, jest ładna, miła, mądra, sympatyczna. Na spotkaniu było bardzo miło, zresztą napisała mi po moim sms smile. Drogie panie/dziewczyny co mam zrobić? - odpuścić Ta dziewczyna może nie być mną zainteresowana? Okropnie mi na niej zależy.

Dziękuje za wszelaką pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nowo poznana dziewczyna, co dalej?

Widać narobiła ci nadziei i potem zlała. Zrób to samo, niech sobie znajdzie innego pieska.

3

Czasem tak jest, że samo spotkanie może być udane, wrażenia jak najbardziej pozytywne, a jednak coś nie "zaskoczy" i im więcej czasu upłynie od spotkania, tym bardziej człowiek sobie to uświadamia.
Moim zdaniem zrobiłeś tyle, ile mogłeś, gdyby była zainteresowana głębszą znajomością, to miała ku temu możliwości. Nie skorzystała, więc chyba należy sobie odpuścić.

4 Ostatnio edytowany przez fha (2015-10-13 13:24:45)

Olinka napisał/a:

Czasem tak jest, że samo spotkanie może być udane, wrażenia jak najbardziej pozytywne, a jednak coś nie "zaskoczy" i im więcej czasu upłynie od spotkania, tym bardziej człowiek sobie to uświadamia.
Moim zdaniem zrobiłeś tyle, ile mogłeś, gdyby była zainteresowana głębszą znajomością, to miała ku temu możliwości. Nie skorzystała, więc chyba należy sobie odpuścić.

Olinka, nie miałem nigdy aż takiego kontaktu z dziewczynami więc zbytnio nie znam się. Może jeszcze warto spróbować ?
ps: W piątek widzimy się na wykładach.

5

Jak Ci na niej zależy, to zrób tak, aby ona to wiedziała. Może ona myśli, że jesteś po prostu miłym kolegą, który z nudów do niej zadzwonił?

6 Ostatnio edytowany przez fha (2015-10-13 14:56:42)

Gary napisał/a:

Jak Ci na niej zależy, to zrób tak, aby ona to wiedziała. Może ona myśli, że jesteś po prostu miłym kolegą, który z nudów do niej zadzwonił?

Może i ma Pan racje, co mam np. zrobić?

7 Ostatnio edytowany przez fha (2015-10-13 16:28:52)

Co myślicie o tym, aby zapytać się jej dlaczego zgodziła się na spotkanie? Prowadzę wlasnie z nią rozmowe, i nie wiem co robić smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nowo poznana dziewczyna, co dalej?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024