Przyjaciółka z farmy. Jak ją traktować?!!!!Trudne relacje w pracy. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Przyjaciółka z farmy. Jak ją traktować?!!!!Trudne relacje w pracy.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Przyjaciółka z farmy. Jak ją traktować?!!!!Trudne relacje w pracy.

Hej wszystkim.

Mam problem z pewną relacją.
Na farmie marihuany, tam gdzie pracuję poznałam pewną dziewczynę z Polski, która  przy okazji odwiedzin siostry chciała sobie dorobić. Zaczęłyśmy się świetnie dogadywać.
Stałyśmy się sobie bardzo bliskie, zawsze ceniłam lojalność w relacji przyjacielskiej. Pokladałam nadzieję, że w końcu można trafić na przyjaciela.
W pracy trzymałyśmy wspólny front z racji tego,  że nasza szefowa ma paranoidalną osobowość. Potrafi obgadywać pracowników, oczeniać, być wulgarna i niesprawiedliwa, intrygantka i klamczucha . Jednym słowem podły charakter. Gdy tylko niesprawiedliwie oceniała moją nową znajomą natychmiast stawałam w jej obronie ( razem z siostrą ). Szefowa była świadoma,  że  nie może z nami plotkować i po pewnym czasie nie komentowała mojej przyjaciółki, Ani.
Przyszedł czas, że byłyśmy wezwane do pracy tylko dwie- ja i siostra, lecz chciałysmy bardzo, aby Ania była z nami i namawialysmy szefową, aby ją wzięła. Odpowiedź była taka : dobrze wiecie,  że  dla was będzie  mniej pracy. Pomimo tego chciałysmy ją mieć blisko. Przyjechała.
Wszystkie pracowałyśmy wydajnie.
Nagle pod koniec sezonu zauważyłam, że Ania zbliżyła się do szefowej. Miałam wrażenie, że coś nie gra. Gdy usłyszałam od Ani, że rozmawiała na temat mojej siostry- która  zawsze broni swojej racji-  i że to ją wkurza zapaliła mi się czerwona lampka. Skoro obmawia moją  siostrę, to mnie na pewno też.
Na koniec sezonu wszyscy mieliśmy wracać do domu. Usłyszałam jej rozmowę na temat nastepnego dnia w pracy, czy będzie robić zakupy na obiad. Niczego nieświadoma zapytałam się Ani w jakim celu ta rozmowa, przecież wracamy. Zaprzeczyla i oklamala mnie, że  coś mi się przeslyszalo. Nawet przez myśl mi nie przeszło,  że może mnie oszukiwać. Okazało się,  że  ona zostaje w pracy na kolejny miesiąc do następnego sezonu. Nie rozumiem trzymania tego w tajemnicy i oszukiwania mnie. Poczułam się okropnie zawiedziona i wiele innych faktów pasuje mi teraz do całej układanki. Boli mnie to, że  ona mogła mnie w taki sposób oklamywać i stworzyć wspólny front z szefową moim kosztem.

Niedługo znowu wszyscy spotkamy się w sezonie. Stresuję się relacjami z nią,  szefową. Jak mam się zachowywać?
A może przesadzam?  Może nie ma w tym nic złego co zrobiła? Czy warto jej znowu zaufać? Dodam,  że zdradza swojego partnera, który jest w Polsce. Czy to może ją definiować jako osobę niegodną zaufania?
Gdyby nie to, że muszę zarobić i odłożyć pieniądze w ciągu dwóch lat , nie stresowalabym się tak.
Proszę doradźcie, bo spędza mi to sen z powiek.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Przyjaciółka z farmy. Jak ją traktować?!!!!Trudne relacje w pracy.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024