;( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: ;(

Zwracam się do was z problemem, który w ciągu ostatnich 3 tygodni zmienia moje życie w tempie dosłownie błyskawicznym...

Jakiś czas temu poznałem dziewczynę, która traktowanem jako dalsza koleżankę, wiecie, czasem gadaliśmy w szkole i to tyle. Któregoś dnia stojąc na korytarzu spojrzałem się jej w oczy i usmiechnalem, ona to "odwzajemnila". Kiedy już się odwróciła ja tak się zaczerwienilem ze aż mi się gorąco zrobiło;_;
Od tamtego czasu przestałem traktować ją jako koleżankę, czuje do niej coś więcej..
Czasem widzę ze się na mnie patrzy, zazwyczaj kiedy się odwróce szybko ucieka głową lub wzrokiem, lecz czasem udaje się mi nawiązać ten kontakt wzrokowy, spojrzeć jej głęboko w oczy i się uśmiechnąć. Kiedy wracam do domu, czuje się smutny, chce wracać do szkoley, bo wiem ze ja tam zobaczę. Skończyłem swoje wcześniejsze zajęcia i zacząłem ćwiczyć, więcej się uczyć, cały czas przypomina mi się jej piękny uśmiech, dodaje mi to radości. Pytaniem jest to, jak jej powiedzieć to ze mi się podoba. Boje się ze zareaguje na to źle i przestanie się do mnie odzywać lub zerwie kontakt...

2

Odp: ;(

Nie mów tego, tylko po prostu się do niej zbliż. Rozmawiaj z nią coraz więcej i zaproś gdzieś po szkole.

3 Ostatnio edytowany przez Chlopak159 (2015-10-05 20:51:56)

Nie musisz jej tego mowic, mozesz ja np zaczepic zupelnym przypadkiem i umowic sie z nia na kawe, bo np chcesz ja lepiej poznac. Jak jej powiesz tak od razu ze Ci sie podoba bez jakiego kolwiek kontaktu przed to mozesz ja wystraszyc smile Najlepiej nie mysl tyle przed podejsciem do niej, bo inaczej Twoje szanse ze to zrobisz zaczna malec. Nie zastanawiaj sie czy dobrze wyjpadniesz czy nie tylko badz po prostu soba, nie masz nic do stracenia smile

@GabrielaKlym
Ciekawy i fajny blog wink

4

No tak to zdecydowanie wystraszy.

Dziękuję. smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024