w ciazy wszystko sie zmienilo - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » w ciazy wszystko sie zmienilo

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: w ciazy wszystko sie zmienilo

Staralismy sie z mezem o dziecko no i udalo sie. Ale myslalam, ze teraz wszystko bedzie inaczej wygladac. no i wyglada... ale nie tak jak oczekiwalalam. Preferowalismy seks analny(on bardziej ale ja tez nawet, nawet). od kiedy zaszlam nie kochamy sie w ten sposob, ja sie boje (czesto odczuwalam stres podczas tego typu stosunku) i czytalam, ze lepiej w ciazy nie robic lewatywy (przed seksem zawsze robilam bardzo dokladna i dluga lewatywe).
No i jest koszmar. Maz chodzi nabuzowany, z tej analnej chcicy nie moze wytrzymac a ja? Ciagle placze bo on zmienil do mnie nastawienie, rzadko przytula, nie komplementuje, nie dosc ze czuje sie w ciazy brzydka to jeszcze on mnie doluje... ciagle nawiazuje do seksu analnego, jakies sugestie, jest chamski czasem do mnie a mi jest poprostu przykro... to chyba najgorszy czas w moim zyciu a mial byc przeciez najpiekniejszy...
Rozmawialam z nim o tym, powiedzial, ze ok, ze rozumie i dalej jest to samo. Przez to zrobil sie cwaniakiem, przy znajomych mowi cos o innych laskach, moze nie jakies chamskie teksty ale mowi, mi sie chce plakac, czuje sie jak nic nie warta, obrzydliwa kurwa domowa...
Jesli chodzi o normalny seks, kochamy sie, rzadziej wiadomo, mi sie nie chce, ja nie czuje przyjemnosci w ogole, zreszta wydaje mi sie ze jestem tylko od bzykania, ze jego przyjemnosc jest najwazniesza...
Cagle sie klocimy, on nawet nie pyta jak ja sie czuje. Przeciez wiadomo, ze jego uczucia sa najwazniejsze. jestem czasem tak zla na niego ze mam ochote go zabic...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: w ciazy wszystko sie zmienilo
majeczka22 napisał/a:

Staralismy sie z mezem o dziecko no i udalo sie. Ale myslalam, ze teraz wszystko bedzie inaczej wygladac. no i wyglada... ale nie tak jak oczekiwalalam. Preferowalismy seks analny(on bardziej ale ja tez nawet, nawet). od kiedy zaszlam nie kochamy sie w ten sposob, ja sie boje (czesto odczuwalam stres podczas tego typu stosunku) i czytalam, ze lepiej w ciazy nie robic lewatywy (przed seksem zawsze robilam bardzo dokladna i dluga lewatywe).
No i jest koszmar. Maz chodzi nabuzowany, z tej analnej chcicy nie moze wytrzymac a ja? Ciagle placze bo on zmienil do mnie nastawienie, rzadko przytula, nie komplementuje, nie dosc ze czuje sie w ciazy brzydka to jeszcze on mnie doluje... ciagle nawiazuje do seksu analnego, jakies sugestie, jest chamski czasem do mnie a mi jest poprostu przykro... to chyba najgorszy czas w moim zyciu a mial byc przeciez najpiekniejszy...
Rozmawialam z nim o tym, powiedzial, ze ok, ze rozumie i dalej jest to samo. Przez to zrobil sie cwaniakiem, przy znajomych mowi cos o innych laskach, moze nie jakies chamskie teksty ale mowi, mi sie chce plakac, czuje sie jak nic nie warta, obrzydliwa kurwa domowa...
Jesli chodzi o normalny seks, kochamy sie, rzadziej wiadomo, mi sie nie chce, ja nie czuje przyjemnosci w ogole, zreszta wydaje mi sie ze jestem tylko od bzykania, ze jego przyjemnosc jest najwazniesza...
Cagle sie klocimy, on nawet nie pyta jak ja sie czuje. Przeciez wiadomo, ze jego uczucia sa najwazniejsze. jestem czasem tak zla na niego ze mam ochote go zabic...

powiem wprost-wyszłas za maz zastrasznego burakai ćwoka całkowicie bezempatycznego .....
az sie boje myslec co by wyrabial gdybys np ze wzg zdrowotnych miala zakaz seksu

3

Jak dla mnie podejście Twojego męża jest bardzo dziecinne. Wiadomo, że ciąża to nie choroba, jednak skoro jest coś zabronione to takie pozostać musi. Jak on może Cię zmuszać? Chodzi zły, wkurzony, nabuzowany ponieważ jest niespełniony. Musisz mu uświadomić co robi. Niestety jeśli chce być szczęśliwym tatą to musi poczekać aż urodzisz. To czas w którym powinnaś jak najmniej się stresować a mąż powinien być przy Tobie. Czujesz się brzydka bo on Cię nie komplementuje i odrzuca. Daj mu kopa w 4 litery !. Daj mu nauczkę. Bo jeśli on będzie przychodził chciał seksu a Ty będziesz się zmuszać to popadniesz w depresje. Dajcie sobie czas, rozmawiajcie dużo!

4

Niedojrzały, burak, prostak i cham. Zabierz go ze sobą na badania, niech zobaczy dziecko na USG, niech gin z nim pogada, wytłumaczy królewiczowi zasranemu, kto jest teraz najważniejszy w waszej rodzinie. Jeżeli pozwolisz mu ,,jeździć'' po sobie teraz. to później będzie tylko gorzej. Przestań płakać, ogarnij się bo ten koszmarek może trwać długo. Wrócisz ze szpitala i na dzień dobry pan zażyczy sobie od tyłu, bo przecież dupą nie rodziłaś.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » w ciazy wszystko sie zmienilo

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024