wypalenie ? co robić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » wypalenie ? co robić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez KociaNatura (2015-09-21 13:54:45)

Temat: wypalenie ? co robić?

Hej Dziewczyny !
Od dawna śledzę to forum, ale teraz postanowiłam sama założyć wątek.
Mam 20 lat, mój chłopak 21, poznałam go 2 lata temu. Nasz związek na początku był bardzo dynamiczny. Ciągle też się klocilismy, były spięcia o byle co, dosłownie. Wynikało to też z mojego charakteru, ponieważ jestem dość nerwowa i ciężko jest mi zauważyć czasem swoje wady. W marcu mój chłopak mnie zostawił. Tłumacząc to tym, że kocha mnie ale jego uczucie stało się słabsze, ponieważ nie zmieniałam wad, które mi naświetlal przy każdej rozmowie, czul sie nieszczesliwy i nie mial juz sil by dalej to ciagnac,zalamalam się.  Poszłam do psychiatry, poniewaz nie dawalam rady. Bardzo przezylam to rozstanie. Ale zaczęłam się zmieniać. Dostrzegłam, że jednak muszę coś zmienić w swoim zachowaniu, bo dalej tak być nie może. Po miesiącu (z mojej inicjatywy) znów się zeszliśmy, było trochę lepiej lecz czułam, że on nie do końca chce. Mijał czas, mój chłopak zaczął być inny, starał się dostrzegł, że się zmieniam na lepsze, zaczęło być tak jak zawsze tego chciałam , wybaczyłam mu to, że sprawił mi tyle cierpienia zostawiając mnie wcześniej. Później pojechałam na wakacje i po powrocie czułam, że zaczynam się od niego oddalać. Nie chcę by mnie całował, dotykał co wcześniej było dla mnie przyjemne. Nie kręci mnie już ani nie czuje tego co wcześniej. Jest dla mnie bardziej obojętny. Dlatego chciałam prości Was o spojrzenie na to z innej perspektywy,potraficie mi coś doradzić? Nie wiem co się stało, wcześniej bardzo pragnęłam z nim być, z mienia się dla niego,dla nas i przede wszystkim dla siebie również ale teraz czuję, że zmieniając się wtedy zmieniły się też moje uczucia. Nie mam pojęcia czy zakończyć ta relacje czy może to jakoś okres przejściowy? Nic już nie rozumiem .. sad 

Przepraszam,że tak długo, ale musiałam się gdzieś wygadać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wypalenie ? co robić?

Czy Wy do końca przerobiliście Wasze rozstanie? Ty cierpiałaś jak Cię zostawił, piszesz że mu to wybaczyłaś... ale czy na pewno? Nie masz do niego o to żalu? Czy nie uważasz że teraz jest gorszy dla Ciebie bo wiesz że może Cię skrzywdzić? Może to jest reakcja obronna na to by uniknąć ew. kolejnego bólu jeżeli znowu Cię zostawi? Może spójrz na to trochę inaczej - on podjął drastyczne kroki, ale dopiero to sprawiło że zaczęłaś się zmieniać, że wzięłaś na serio jego narzekanie...
Z drugiej strony może podświadomie utożsamiasz swoją zmianę nie z tym że on Cię zostawił, ale że dokonałaś tego sama, kiedy go nie było... a on kojarzy Ci się tylko z narzekaniem na Twój charakter...

3

Moze taka zmiana zaszla w Tobie pod wplywem tego, ze on Cie zostawil, pozniej do Ciebie wrocil. Ty sie zmenilas i Twoje uczucia rowniez. musisz przemyslec to czy lepiej jest Ci z nim czy bez niego.

4

Dziękuję za odzew Kobietki smile
Hmm, po części zobaczyłam, że potrafię też żyć bez niego, że daje sobie radę czy on jest czy też nie. Wybaczyłam mu to, że mnie zostawił w najgorszym momencie, bo przechodziłam wtedy jakąś depresję o ile można to tak nazwać. Po tym zdarzeniu stałam się silniejsza.
Nie wiem co we mnie siedzi, wiem jednak to, że on teraz stara się tak jak nigdy dotąd a ja wcześniej tego tak pragnęłam a teraz traci to dla mnie znaczenie... wiem,że mnie kocha nad życie ale gdzieś w głowie czasem pojawia się "co jeśli mu się odwidzi?" sad

5

jak zacznie cie znowu olewac to pewnie ty zaczniesz latac zakochana.... niedojrzalosc albo skrzywienie emocjonalne

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » wypalenie ? co robić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024