Wysokie kobiety+szpilki+sex - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wysokie kobiety+szpilki+sex

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez Mishia (2015-09-21 02:33:51)

Temat: Wysokie kobiety+szpilki+sex

Jak w temacie. Pytanie raczej do panów . Co sądzicie o takiej kombinacji wysoka kobieta + szpilki + sex ? Kręci was takie połączenie?
Ostatnio usłyszałam pytanie czy nosze szpilki jak idę do łóżka ? oczywiście nie chodzi mi o spanie smile
Szpilki w łóżku to jakiś męski afrodyzjak, czy jak? Co wam daje to że kobieta ma akurat na sobie szpile jak ją bierzecie...:)?
A drugie pytanie czy wysoka kobieta waszym zdaniem z racji swojego wzrostu powinna sobie wysokie buty odpuścić czy wręcz przeciwnie ? I jakie emocje budzi takie połączenie ? Boicie sie takich kobiet czy działają na was stymulująco wink?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wysokie kobiety+szpilki+sex

Wysoka kobieta raczej nie powinna robic z siebie ambony mysliwskiej, bo nawet bez tego patrzylaby (doslownie!) na mnie z gory, a juz samo to troche mnie peszy. Jesli lubi szpilki, bo czuje sie w nich bardziej kobieco- jej sprawa, ale juz np. buty na koturnach... Wiekszosc wysokich kobiet (chyba ze maja posagowa urode) wyglada w nich, nie oszukujmy sie, cokolwiek groteskowo

3

Jeżeli ma długie nogi to jak najbardziej. Szpilki jeszcze je jak gdyby przedłużają i to jest mega.

4

Jak ma krótkie nogi to też np ja mam raczej krótkie do wzrostu i dłuższy tułów niezbyt tu proporcjonalnie i nie tak fajnie to wygląda, ale szpilki też są dobre w takich sytuacjach, bo i moje nogi np by wyglądały na dłuższe i wygląda się fajnie ;p

5

nie kazde długie nogi  są seksi smile

6

Ot oczy Lwa utrafiły w samo sedno.

7

Spoko, to bierz krótkie. Ja chętnie wezmę te długie.

8

Jak dla mnie : Czasem zostawienie jakiejś części garderoby jest bardziej pociągąjące niż zupełna nagość. Podkreśla bowiem kontrast. Jak w tym złudzeniu optycznym gdzie białe linie między czarnymi kwadratami wydają się bardziej białe niż otoczenie.  Dodatkowo akurat szpilki podkreślają linie nóg. Bardzo sexi jest też dlatego ubranie w postaci siatki.

Ja jestem dosc wysoki, wiec wysokie kobiety jedynie w szpilkach bardzo by mi odpowiadały.

9 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-09-25 00:05:25)

Burzowy napisał/a:

Spoko, to bierz krótkie. Ja chętnie wezmę te długie.

No i kwestia gustu, niemniej kobieta to całość, dlatego ja też mogłam się spodobać, mimo krótkich nóg, swojemu facetowi i nie tylko wink

Racja, mój facet też lubi... to są kabaretki wink

10

Ja jestem dosc wysoki, wiec wysokie kobiety jedynie w szpilkach bardzo by mi odpowiadały.

Jestem ciekawa...a jakby kobieta miała tak ponad 177 i do tego jeszcze szpilki to byś powiedział...;) ?

11

Mishia napisał/a:

Jestem ciekawa...a jakby kobieta miała tak ponad 177 i do tego jeszcze szpilki to byś powiedział...;) ?

Tak, chodziłem z takimi. Choć tylko na spacerach. I były wtedy w szpilkach.

12

Byłeś pomimo tego wyższy od tych kobiet?  :-/                                           Ile masz wzrostu?

13

Mishia napisał/a:

Byłeś pomimo tego wyższy od tych kobiet?  :-/                                           Ile masz wzrostu?

Tak, choć chyba na granicy. Pamiętam, bo dziewczyna miała dokładnie 177. Ja mam 186 cm.

14 Ostatnio edytowany przez Mishia (2015-09-30 00:34:18)

Ja mam 186 cm.

Boszee....to ja bym miała w takich nie dużych szpilach  prawie tyle co Ty ..  big_smile tongue

Faceci są nieswoi gdy mają przed oczami taki widok, a ja mam ubaw wink

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wysokie kobiety+szpilki+sex

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024