Jak w temacie. Pytanie raczej do panów . Co sądzicie o takiej kombinacji wysoka kobieta + szpilki + sex ? Kręci was takie połączenie?
Ostatnio usłyszałam pytanie czy nosze szpilki jak idę do łóżka ? oczywiście nie chodzi mi o spanie
Szpilki w łóżku to jakiś męski afrodyzjak, czy jak? Co wam daje to że kobieta ma akurat na sobie szpile jak ją bierzecie...:)?
A drugie pytanie czy wysoka kobieta waszym zdaniem z racji swojego wzrostu powinna sobie wysokie buty odpuścić czy wręcz przeciwnie ? I jakie emocje budzi takie połączenie ? Boicie sie takich kobiet czy działają na was stymulująco
?
1 2015-09-21 00:13:02 Ostatnio edytowany przez Mishia (2015-09-21 02:33:51)
Wysoka kobieta raczej nie powinna robic z siebie ambony mysliwskiej, bo nawet bez tego patrzylaby (doslownie!) na mnie z gory, a juz samo to troche mnie peszy. Jesli lubi szpilki, bo czuje sie w nich bardziej kobieco- jej sprawa, ale juz np. buty na koturnach... Wiekszosc wysokich kobiet (chyba ze maja posagowa urode) wyglada w nich, nie oszukujmy sie, cokolwiek groteskowo
Jeżeli ma długie nogi to jak najbardziej. Szpilki jeszcze je jak gdyby przedłużają i to jest mega.
Jak ma krótkie nogi to też np ja mam raczej krótkie do wzrostu i dłuższy tułów niezbyt tu proporcjonalnie i nie tak fajnie to wygląda, ale szpilki też są dobre w takich sytuacjach, bo i moje nogi np by wyglądały na dłuższe i wygląda się fajnie ;p
nie kazde długie nogi są seksi ![]()
Ot oczy Lwa utrafiły w samo sedno.
Spoko, to bierz krótkie. Ja chętnie wezmę te długie.
Jak dla mnie : Czasem zostawienie jakiejś części garderoby jest bardziej pociągąjące niż zupełna nagość. Podkreśla bowiem kontrast. Jak w tym złudzeniu optycznym gdzie białe linie między czarnymi kwadratami wydają się bardziej białe niż otoczenie. Dodatkowo akurat szpilki podkreślają linie nóg. Bardzo sexi jest też dlatego ubranie w postaci siatki.
Ja jestem dosc wysoki, wiec wysokie kobiety jedynie w szpilkach bardzo by mi odpowiadały.
9 2015-09-25 00:04:52 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-09-25 00:05:25)
Spoko, to bierz krótkie. Ja chętnie wezmę te długie.
No i kwestia gustu, niemniej kobieta to całość, dlatego ja też mogłam się spodobać, mimo krótkich nóg, swojemu facetowi i nie tylko ![]()
Racja, mój facet też lubi... to są kabaretki ![]()
Ja jestem dosc wysoki, wiec wysokie kobiety jedynie w szpilkach bardzo by mi odpowiadały.
Jestem ciekawa...a jakby kobieta miała tak ponad 177 i do tego jeszcze szpilki to byś powiedział...;) ?
Jestem ciekawa...a jakby kobieta miała tak ponad 177 i do tego jeszcze szpilki to byś powiedział...;) ?
Tak, chodziłem z takimi. Choć tylko na spacerach. I były wtedy w szpilkach.
Byłeś pomimo tego wyższy od tych kobiet? :-/ Ile masz wzrostu?
Byłeś pomimo tego wyższy od tych kobiet? :-/ Ile masz wzrostu?
Tak, choć chyba na granicy. Pamiętam, bo dziewczyna miała dokładnie 177. Ja mam 186 cm.
14 2015-09-30 00:32:37 Ostatnio edytowany przez Mishia (2015-09-30 00:34:18)
Ja mam 186 cm.
Boszee....to ja bym miała w takich nie dużych szpilach prawie tyle co Ty ..
![]()
Faceci są nieswoi gdy mają przed oczami taki widok, a ja mam ubaw ![]()