Witam,
od bardzo dawna zastanawiam się nad powiększeniem sobie biustu. Właściwie jestem już zdecydowana, ale problem z jakim ciągle się zmierzam to wybór odpowiedniego specjalisty. Czy znacie lekarzy, którzy są godni polecenia? Zależy mi przede wszystkim na specjalistach z Warszawy, ale rozważę każdą opcję.
Wcześniej myślałam, że w tych czasach jest to łatwa operacja, która prawie zawsze (prócz niewielkich wyjątków) zakończona jest sukcesem i każdy chirurg potrafi wykonać ją bezproblemowo. Jednak sprawdziłam wiele dyskusji i okazuje się, że bardzo łatwo można dostać różnego rodzaju powikłań, które pojawiają się po jakimś czasie.
Bardzo proszę o rady, będę wdzięczna za nazwy konkretnych klinik, czy lekarzy.
Pozdrawiam,
Moja mama powiększyła sobie piersi (metoda silikonowa) i nie jest zadowolona...maja średni kształt,są bardzo twarde i jest za duży odstęp pomiędzy jedna a druga.Ja tez chciałabym sobie nieznacznie powiekszyć biust o rozmiar ,znalazłam fajna metodę która polega na liposukcji z miejsca gdzie jest najwiecej tłuszczu ,przetworzenia tego tłuszczu i wszczepienia w klatkę piersiowa.Niestety nie mam żadnych opini na temat lekarzy ale wiem ze chce to robić w Warszawie.Cena nie gra roli ,ważne są opinie i rekomendacje i właśnie oglądam rożne fora w internecie