Czy intryguje was taki typ faceta? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy intryguje was taki typ faceta?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Czy intryguje was taki typ faceta?

Witam dziewczyny smile Miałbym do was pytanie.
Zaznaczę, że jestem chłopakiem lat 19, mieszkam w internacie, (nieskromnie) jestem przystojny, zadbany i mam nietypową urodę (pochodzę z innego, zachodniego kraju). Z charakteru jestem pewny siebie, spokojny, ale także cichy (nie nieśmiały!). Nie przejmuje mnie opinia innych (co nie znaczy, że nie ciekawi).
Cenię sobie po prostu własną osobę, nie widzę potrzeby biegania w kółko za znajomymi i dziewczynami i zwykle wolę siedzieć cicho niż rozmawiać o różnych bzdurach, rzeczach nie mających powagi czy sensu.
Kieruję się głównie własnymi zasadami moralnymi, chociaż rozumiem gdy trzeba odstąpić od reguł i zrobić coś nie tak w odpowiednim momencie aby zyskać, jednak staram się by to nigdy nie odbyło kosztem innych.
Kocham zwierzęta, w szczególności psy i uwielbiam z nimi spędzać czas. Często podróżuję po różnych krajach i jestem bardzo tolerancyjny, stronię od uprzedzeń. W kwestii religijnej - może nie pojawiam się w kościele zbyt często (maksymalnie kilka razy w roku), ale jestem zdania, że dobre postępowanie jest ważniejsze od "sztucznej" wiary.
Co dodać, jestem typem który nie przepada za imprezami, paleniem czy piciem (piwo czy kieliszek wina na wieczór jak najbardziej, ale nie do konkretnego upicia). Dobrze mi gdy czas spędzam w domu z rodziną, albo nawet sam.
Jako, że teraz mieszkam w internacie widzę jak dużo ludzi zachowuje się po prostu głupio (rozumiem, ten wiek wink i jest to jak najbardziej normalne), rozmawia o totalnych banałach, a chłopacy, nawet ci brzydsi, bez problemu zagadują do dziewczyn, większość czasu spędzając na gadaniu o głupotach i żartowaniu.
Czuję na sobie spojrzenia ze strony płci przeciwnej i ogólnie nie mam problemu z normalnym pogadaniem. Jednak jeszcze nigdy nie byłem w związku.
Jestem po prostu zdania, że nie warto wiązać się z osobą, z którą nie miałbym długotrwałych planów i która nie byłaby mnie warta. Naprawdę, gdybym tylko chciał, mógłbym zmieniać dziewczyny jak rękawiczki, ale nie o to tu chodzi.
To o co chciałbym was zapytać, drogie panie, to czy podoba wam się taki charakter? Czujecie się zaintrygowane, czy może macie mnie raczej za "nudziarza z ładną twarzą"? wink

PS. Przepraszam jeśli niektóre zdania zabrzmiały trochę za poważnie, albo jakbym był zadufany w sobie. Nie to miałem na celu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy intryguje was taki typ faceta?

Słuchaj... Naprawdę myślisz, że to portal towarzyski? I naprawdę myślisz, że na portalu towarzyskim ktokolwiek przeczyta taką laurkę-epistołę? Dawaj zdjęcie! Jak masz urodę z południa zachodniej Europy to bzykasz. Jak z północy zachodniej Europy, to wtedy nawet niezłe pióro ci nie pomoże, stary smile

PS. Zachodnią Afrykę wykluczyłem metodą dedukcji, gdyż napisałeś, że uwielbiasz psy smile

3

Mnie sie podobasz i jestes az za dojrzaly na dzisiejsze czasy smile Wazne jest to czy jestes troche wariacki czy calkowita powaga, czy masz poczucie humoru czy lubisz wariowac, smiac sie.  Czy jestes interesujacy, czy masz wiele do powiedzienia-slowem czy dyskusja sie kleilaby. Poza tym czlowieka trzeba trzeba zobaczyc, poczuc by stwierdzic czy jest interesujacy wink

4

wont napisał/a:

Słuchaj... Naprawdę myślisz, że to portal towarzyski? I naprawdę myślisz, że na portalu towarzyskim ktokolwiek przeczyta taką laurkę-epistołę? Dawaj zdjęcie! Jak masz urodę z południa zachodniej Europy to bzykasz. Jak z północy zachodniej Europy, to wtedy nawet niezłe pióro ci nie pomoże, stary smile

Ech, są gusta i guściki big_smile.

Szczerze mówiąc mnie byś nie zainteresował. Piszę o Twoim zachowaniu, a nie wnętrzu jak coś wink

5

Lunapark napisał/a:

Szczerze mówiąc mnie byś nie zainteresował. Piszę o Twoim zachowaniu, a nie wnętrzu jak coś wink

Jakos cie jednak zainteresowalem, skoro poswiecilas swoj jakze cenny czas i skomentowalas moj wpis. Ale nie podniecaj sie zanadto, ja mam niestety urode ze wschodu Europy. Na spotkaniu klasowym poltora tygodnia temu kumpel mi powidzial, ze wygladam jak ruski mafiozo sad Chlip, chlip...

6 Ostatnio edytowany przez GabrielaKlym (2015-09-08 19:31:06)

Nie. Wydajesz się nudny i uważający się za lepszych od innych, ale najważniejsze, żeby znaleźć jedną dziewczynę, której się spodobasz.

7

GabrielaKlym napisał/a:

Nie. Wydajesz się nudny i uważający się za lepszych od innych, ale najważniejsze, żeby znaleźć jedną dziewczynę, której się spodobasz.

Nieprawda... Droczysz sie ze mna tylko, przyznaj sie smile

8

wont napisał/a:
Lunapark napisał/a:

Jakos cie jednak zainteresowalem, skoro poswiecilas swoj jakze cenny czas i skomentowalas moj wpis. Ale nie podniecaj sie zanadto, ja mam niestety urode ze wschodu Europy. Na spotkaniu klasowym poltora tygodnia temu kumpel mi powidzial, ze wygladam jak ruski mafiozo sad Chlip, chlip...

Coooo??? Wont Tobą to ja nie tyle jestem zainteresowana, co zakochana w Tobie na zabój od tygodni, więc tu masz rację <3.
To drugie pisałam do autora, rzecz jasna big_smile.

9

wont napisał/a:
GabrielaKlym napisał/a:

Odpowiadałam autorowi smile

10

LunaPARK napisał/a:
wont napisał/a:
Lunapark napisał/a:

Coooo??? Wont Tobą to ja nie tyle jestem zainteresowana, co zakochana w Tobie na zabój od tygodni, więc tu masz rację <3.
To drugie pisałam do autora, rzecz jasna big_smile.

Fak, ja juz nie wiem kto czyje komentuje wpisy wink Sorki autorze, ze zasmiecilem twoj towarzyski anons!

I juz nie wiem czy GabrielaKlym uwaza za nudnego i uwazajacego sie mnie czy autora sad

PS. Sprzedam kumplom, ze buja sie we mnie dwudziestoletnia dupa smile +1000 do kudos!

11

GabrielaKlym napisał/a:
wont napisał/a:
GabrielaKlym napisał/a:

Odpowiadałam autorowi smile

No wlasnie, o tym mowilem sad Wstyd mi sie zrobilo, a nie jestem wstydliwy sad Pa everyone!

12

Denerwują mnie już trochę ci wszyscy samotni, młodzi faceci na tym forum, uważający się za innych i mający problem z kobietami. Nikt nie potrzebuje, aby podobać się wszystkim. Każda kobieta chce innego faceta. Nie ma co analizować czy ktoś ma szansę kogoś znaleźć czy nie. BO KAŻDY MA SZANSĘ! Widziałam już tyle przypadków, gdzie ludzie nieatrakcyjni dla 99% ludzi nagle zdobywali partnera. Autorze, bądź jaki chcesz być. Połowa kobiet lubi chodzić na imprezy, druga połowa nie lubi, tak samo z facetami. Wiadomo, że są osoby fajne dla wielu i mają duże powodzenie, ale te mniej atrakcyjne też mogą się zakochać z wzajemnością.

13

Nie wiem, trzeba by było Cię bliżej poznać. Osobiście nie lubię chłopaków mega nieśmiałych i cichych, nie mających tematu. Rozmowy są dla mnie mega ważne. Natomiast jak mówię -musiałabym Cię poznać,uważam że każdy ma prawo być jaki jest i nie oceniam, ale jeśli w grę wchodzi bycie z kimś w związku -wolę inny typ smile aczkolwiek jesteś rozgarnięty i rozsądny, podoba mi się, że szukasz jedynej a nie pakujesz się w kolejne związki, powodzenia wink

14

GabrielaKlym napisał/a:

Denerwują mnie już trochę ci wszyscy samotni, młodzi faceci na tym forum, uważający się za innych i mający problem z kobietami.

Proponuję sezonowy odstrzał.

15

Shirow napisał/a:
GabrielaKlym napisał/a:

Denerwują mnie już trochę ci wszyscy samotni, młodzi faceci na tym forum, uważający się za innych i mający problem z kobietami.

Podpisuję się pod tym xD

16

Endar Spire napisał/a:
Shirow napisał/a:
GabrielaKlym napisał/a:

Podpisuję się pod tym xD

Czyżby samobójca lol?

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy intryguje was taki typ faceta?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024