Witam! Do zblizenia doszlo pod koniec lipca,prawdopodobnie mialam dni plodne. Nie bylo to pelne zblzenie, tz wsadzil mi na chwile,wyszedl zaraz i mial penisa calego suchego. Dlugo trzeba bylo pracowac recznie nad wytryskiem. Caly czas mi chlopak mowi,ze ciaza nie jest mozliwa,ale ja sie i tak boje. Nie zauwazylam jakis oznak ciazy bardzo jednak mam dziwne uczucie wilgoci w pochwy, do okresu zostalo z tydzien czasu, cykl mam nie raz nieregularny. Kilka dni do tylu/przodu. Do toalety moze czesciej chodze, ale mocz w prawidlowych ilosciach. Nie wiem czy bardziej sobie wszystkiego nie wkrecam Mam czego sie obawiac?
1 2015-08-07 22:23:32 Ostatnio edytowany przez hshs (2015-08-07 22:25:34)
A jakbys była w ciąży ,to co?Chyba jesteś gotowa?
Nie jest to najlepszy czas, chce wyksztalcic sie i chcialam miec dzieci,ale pozniej
To nie wiadomo.Może jesteś w ciąży a może nie.Z internetu się nie dowiesz.
Wybacz zgryzliwosc ale najpierw jak to piszesz wykształć się w temacie seksu i zabezpieczenia, a później bierz się za "robotę".
W ciąży raczej no nawet na prawie 100% nie jesteś, a po za tym objawy ciąży pojawia się po kilku tygodniach a nie kilku dniach
Ilo27 mylisz się żabko, ja brałam i tabletki i prezerwatywy, regularne miesiączki a i tak wpadliśmy
nie ma reguły.
Jest tylko choroba ![]()
Takie rzeczy się zdarzają, ale jest różnica gdy ktoś nie chce ciąży i świadomie zabezpiecza się ww Twoimwypadku nawet podwójnie ypadku, a między tym, że ktoś coś gdzieś wsadza coś wyciąga i później panikuje.