czy moge byc w ciazy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » czy moge byc w ciazy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez hshs (2015-08-07 22:25:34)

Temat: czy moge byc w ciazy?

Witam! Do zblizenia doszlo pod koniec lipca,prawdopodobnie mialam dni plodne. Nie bylo to pelne zblzenie, tz wsadzil mi na chwile,wyszedl zaraz i mial penisa calego suchego. Dlugo trzeba bylo pracowac recznie nad wytryskiem. Caly czas mi chlopak mowi,ze ciaza nie jest mozliwa,ale ja sie i tak boje. Nie zauwazylam jakis oznak ciazy bardzo jednak mam dziwne uczucie wilgoci w pochwy, do okresu zostalo z tydzien czasu, cykl mam nie raz nieregularny.  Kilka dni do tylu/przodu. Do toalety moze czesciej chodze, ale mocz w prawidlowych ilosciach. Nie wiem czy bardziej sobie wszystkiego nie wkrecam  Mam czego sie obawiac?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy moge byc w ciazy?

A jakbys była w ciąży ,to co?Chyba jesteś gotowa?

3

Nie jest to najlepszy czas, chce wyksztalcic sie i chcialam miec dzieci,ale pozniej

4

To nie wiadomo.Może jesteś w ciąży a może nie.Z internetu się nie dowiesz.

5

Wybacz zgryzliwosc ale najpierw jak to piszesz wykształć się w temacie seksu i zabezpieczenia, a później bierz się za "robotę". 

W ciąży raczej no nawet na prawie 100% nie jesteś,  a po za tym objawy ciąży pojawia się po kilku tygodniach a nie kilku dniach

6

Ilo27 mylisz się żabko, ja brałam i tabletki i prezerwatywy, regularne miesiączki a i tak wpadliśmy wink nie ma reguły.
Jest tylko choroba tongue

7

Takie rzeczy się zdarzają,  ale jest różnica gdy ktoś nie chce ciąży i świadomie zabezpiecza się ww Twoimwypadku nawet podwójnie ypadku,  a między tym,  że ktoś coś gdzieś wsadza coś wyciąga i później panikuje.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » czy moge byc w ciazy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024