Okres niepłodny a ciąża? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Okres niepłodny a ciąża?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Okres niepłodny a ciąża?

Witam, zwracam się do Państwa z następującym problemem. Moje cykle są regularne i trwają 27 dni, w tym 5 dni miesiączkuję. Ostatni okres miałam 11.07, teraz przypada on 6.08. Martwię się, ponieważ zawsze mam bóle podbrzusza 2-3 dni przed miesiączką, a tym razem się one nie pojawiły. W międzyczasie miałam okres płodny od 18.07 do 24.07. Kochałam się z partnerem 29.07 z zabezpieczeniem i 2.08 bez zabezpieczenia (partner nie skończył we mnie). Czy jest jakaś możliwość zajścia w ciążę?

Dodam, że od 3 dni towarzyszy mi świąd i delikatne pieczenie pochwy oraz gęste białe upławy z małymi grudkami. Czy to jest grzybica? Jakie mogą być jej przyczyny?

Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Okres niepłodny a ciąża?

Ból brzucha nie zawsze musi być przynajmniej ja tak mam, że czasem mnie boli przed okresem a czasem nie więc tego bym nie brała pod uwagę.
Szansa zawsze jest, ale wydaje mi się, że niewielka bo z tego co widać to były dni niepłodne. 

To co opisujesz to albo infekcja grzybicza albo bakteryjna różnie bywa.  Kup sobie Tantum Rosa i się podmywaj i do ginekologa idź bo te infekcje lubią wracać. Też aktualnie mam infekcję.
Przyczyny mogą być różne. Czasem przez stosowanie antybiotyków, zła higiena itd

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Okres niepłodny a ciąża?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024