Hej mam 18 lat, jestem mama rocznej corki i jestem po ślubie. Mój mąż jest ode mnie o 9 lat starszy. No więc chodzi o to ze znalazłam sobie dorywcza pracę jako kasjerka i podczas mojej pracy mój mąż widział jak rozmawiam z jednym pracownikiem( chłopakiem ) i zartowalismy sobie a mój mąż stwierdził ze slinie sie na widok każdego faceta i ze najlepiej jakbym mu jeszcze cos zrobila mam na myśli ze tak powiem loda i stwierdził że go zdradzam i co ja mam teraz zrobić?
masz o 9 lat starszego męża a rozumu mu brak ;/
Chyba pozostaje Ci z nim porozmawiać... bo to nie jest normalne:) chorobliwie zazdrosny...
Mąż przesadza. Powiedz mu, że przecież to była tylko normalna rozmowa. Poza tym dobrze cię traktuje? Coś mam przeczucie, że nie...
No to masz przechlapane- bedzie trzasl sie o Ciebie molestujac psychicznie na kazdym kroku. On czuje sie jak Twoj rodzic, Ojciec-wyprowadz mnie z bledu jesli nie mam racji. Przeszlam dokladnie to samo i symptomy sa identyczne. Jestes mloda wiec proponowalabym obserwowac Wasze relacje, nie przymykac oczu na zadne jego "policyjne" zachowanie, w miedzyczasie starac sie o niezaleznosc finansowa-dobrze, ze masz te prace. Nie namawiam teraz do zadnego rozstania ale do bycia uwazna bo taki mezczyzna nie ma do Ciebie zaufania i to nie jest Twoj problem tylko jego. Ma niska samoocene nawet jesli uwaza,ze jest inaczej ale to wychodzi w zyciu wlasnie ,m.in w takich sytuacjach. I nawet jesli zamkniesz sie w domu a wychylisz po pranie za oknem to bedzie powod do klotni bo na pewno tam wlasnie przechodzil jakis facet, ktorego znasz. Uczulam bo wiem jakie pieklo przechodzi sie z takim facetem.Zakladam oczywiscie,ze nie jestes latawica i ozenil sie bo musial i teraz Cie pilnuje ![]()