Witajcie
Długo myślałam czy jest sens pisania o tym na forum ale przecież nie zaszkodzi a może któraś z was podpowie mi coś ciekawego.
Od dawna zauważyłam, że potrafię przewidzieć niektóre rzeczy. Dziwiło mnie to ale zawsze tłumaczyłam sobie ,że to intuicja. Moja mama też tak bardzo często miała i śmiała się ,że jestem taką samą "czarownicą" jak ona .
Dużo głupich i prostych spraw przewiduje ale czasem i coś czego się nigdy bym nie spodziewała. Podaję przykłady:
Stoję dziś w sklepie zrobiłam zakupy (drobne zakupy). Nie patrzyłam na ceny produktów jakoś wnikliwie, nic nie obliczałam. Jedna kobieta w kolejce, ja prawie przy kasie , kasjerka zaczyna liczyć moje zakupy a mi przemyka w myślach 9.45zł. Kasjerka kończy liczyć i mówi płaci Pani 9.45zł. Na początku nawet tego nie przemyślałam, dopiero po chwili dociera do mnie, że wiedziałam ile mam zapłacić przed skasowaniem towaru !! I to co do grosza !
Kiedyś gdy mój jeszcze wtedy chłopak okłamywał mnie, pisał czy mówił np że idzie do domu a wychodził z kolegami, to czułam,że nie jest w domu, oszukuje mnie po czym od razu dzwoniłam do niego albo zachodziłam do domu i moje obawy zawsze się sprawdzały. Nawet on sam mówił że na pewno jego matka mnie o tym informuje bo to nie możliwe że za każdym razem go nakrywam ha ha
Gdy ktoś mi się śni, albo budzę się rano i o kimś myślę,wiem, że spotkam tą osobę. Zawsze tak się dzieje ,nie potrafię tego wyjaśnić
Kiedyś w TV leciał jakiś serial którego nie znałam, ogląda go moja mama. Wpadam do domu popatrzyłam na to co leci,rozmawiam z mama o czymś i mówię do niej " bez sensu, daj sobie spokój". Po czym 5 sekund później aktorka w serialu powtarza dokładnie słowo w słowo BEZ SENSU DAJ SOBIE SPOKÓJ.
Często mam Deja wu. Wydaję mi się że już taka sytuacja miała miejsce i wiem co się wydarzy albo co za chwile powiem
Mam bardzo często takie sytuacje i często przewiduję różne głupoty. Czy w moim życiu jest aż taki zbieg okoliczności czy może jest to wyjątkowe ? Dodam że jestem teraz w ciąży i mam straszną niepohamowaną intuicję że urodzę chłopczyka !! Ale czy dobrze mi się wydaję powiem wam dopiero za 8 miesięcy