"strzykanie" w głowie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » "strzykanie" w głowie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: "strzykanie" w głowie

Witam,

Od 3 dni kilka razy dziennie mam dziwny ból głowy, coś w rodzaju strzyknięcia, które trwa sekundę, zaraz nic nie czuję. Nawet nie wiem jak opisać to uczucie. Kiedyś takie "strzyknięcia" miałam co jakiś czas, nawet mocniejsze, jakby ciśnienie mi pod czaszką pulsowało i nagle buumm, po 2 sekunach koniec. Miałyście coś podobnego?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez baudelairienne (2015-08-04 00:58:52)

Odp: "strzykanie" w głowie

Witaj.
Mam takie coś od wielu lat. Zdiagnozowano u mnie bardzo lekką formę epilepsji w 2010. Mam teraz 18 lat, biorę małe dawki leków (zaczęłam od 500mg 2x dziennie teraz biore 500mg), mam takie objawy jak ty (żadnej utraty świadomości ani drgawek.)
Nie mówie, że masz to samo co ja. Polecam jednak konsultacje u neurologa i ''wymuszenie'' EEG. Mi chcieli wmówić, że jestem ''meteopatą''. Miałam 2 mocne napady pod rząd, babcia nie dała za wygraną i zawiozła mnie do specjalistycznego szpitala. Tam przetrzymali mnie 3 dni, zrobili normalne EEG i EEG podczas snu i sama ordynator wypisała mi leki (mieszkam we Francji od dzieciaka i teraz przejął mnie neurolog w FR).
EEG pokaże najlepiej czy faktycznie są to lekkie zaburzenia w mózgu np. przy szybszym oddychaniu, szybkim obracaniu głowy, mniejszej ilości snu, itp.

A, no i jeśli od 3 dni masz więcej ''napadów'' to nie zwlekaj dłużej tylko idź do lekarza zanim będziesz miała naprawde mocny napad.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » "strzykanie" w głowie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024