Mam straszny metlik w glowie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Mam straszny metlik w glowie.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Mam straszny metlik w glowie.

Witam,nie wiem co robic ze swoim zyciem.jestem mezatka od 12lat i nie mowie ze jestem idealna zdradzilam chcialam odejsc lecz maz powiedzial ze da mi szanse .najgorsze to źe my od paru lat nie mamy wspolnego jezyka tematu jedynie to co tyczy syna ,nie rozumiemy sie,malo tego za kazdym razem bo mamy dlugi jak mam do niego pretensje o to ze nie mysli o splatach tylko o sobie a ja mam miec wszystko na glowie to mi wypomina wszystko i to przy dziecku.a potem jak gdyby nic sie nie stalo to mysli ze sex zalatwi wszystko mam ogromny wstret bo wiele razy na sile mnie bral.nie chce takiego zycia i wydaje mi sie ze nie ma we mnie juz miejsca na milosc do niego .Malo tego pod szantaz mnie bierze na psychike ze rozbilam malzenstwo ja on sie czuje bez winy moze i to byla moja niepotrzebna ucieczka w ramiona innego lecz naprawde poczulam co to znaczy spedzac czas we dwoje choc wiem ze w tych czasach nie jest takie proste. On chce by znow sprobowac ,lecz ja nie wiem czy to ma sens bo tylko syna ranimy ciaglymi klotniami ,teraz gdy jestem z dala od niego jestem bardziej opanowana i psychicznie wyluzowana lecz drecza mnie mysli ze moze nie mam racji ze odchodze a z drugjej ze nic sie nie zmieni jak wroce dalej bede ta ktora zdradzila i za kazdym razem bedzie mi to przypominal. Co wy o tym myslicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mam straszny metlik w glowie.

Myślę, że niestety tak już będzie.

Rzadko kiedy zdarza się aby po zdradzie partnera, ten zdradzony zgodził się na "odbudowanie" związku, a już zupełnym wyjatkiem jest sytuacja by zdrada nie zaważyła na dalszych relacjach.

Napisałam, że jest to zupełnym wyjątkiem, bo czasem się mimo wszystko zdarza - znam taką sytuację w najbliższym otoczeniu. Nie wiem czy tam bywa "wypominanie" zdrady bo przecież nie jestem z nimi zbyt często, ale wygląda, że poukładali swój związek na nowo. Może to wynika z faktu, że mają dłuższy staż małżeński albo z czegoś innego - nie wiem.

Jak widać w Twoim przypadku, mąż tego jednak nie jest w stanie zapomnieć i osobiście się temu nie dziwię. Też nie byłabym w stanie.

Jeżeli oboje chcecie jeszcze próbować to nigdy nie zawadzi, ale bez szczerej rozmowy się nie obejdzie.
Gwarancji, że Ci tego ponownie nie wypomni - nie ma żadnej.

3

Teraz,po kilku dniach gdy sie wyprowadzilam z domu od meza zaczynamy dopiero rozmawiac,a nie skakac sobie do gardla moze to ze nie mieszkamy razem ma jakis wplyw ,zaczynamy dostrzegac siebie nawzajem inaczej.Moze ta rozlaka nas nauczy spojrzenia na nasz zwiazek z dystansem?

4

HEJ!POCZYTAJ MOJA HISTORIE ZDRADZILAM ODEJSC JAKO IWONKA200015.POWIEM CI ,ZE JA ZOSTAŁAM ALE PRAWIE NIE MA DNIA BEZ WYPOMINEK LUB PODEJRZEŃ.TEZ NIBY KOCHA ALE PRZY DZIECIACH O TYM MÓWI.A TAK PŁAKAŁ ŻEBYM ZOSTAŁA,ŻE WYBACZA.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Mam straszny metlik w glowie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024