pamietnik pod lozkiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: pamietnik pod lozkiem

hej
wyprowadzam sie od mojego bylego i chcialabym mu powiedziec wszystko co czuje. niestety nie mam odwagi wiec napisalam wszystko w pamietniku. teraz pomyslalam ze moglabym go zostawic pod lozkiem...napewno jakby go znalazl to sprawdzilby co to jest i przeczytal....myslicie ze wygladaloby to tak.jakbym celowo zostawila go pod lozkiem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pamietnik pod lozkiem

Żartujesz?
Po pierwsze - gdyby gość miał chociaż trochę klasy, to widząc że jest to pamiętnik nie powinien go czytać.
Po drugie - co go obchodzi co ty teraz czujesz? Tyle co zeszłoroczny śnieg. Jak sama napisałaś wyprowadziłaś od niego, on jest już historią. Pomyślałaś o tym, że on też coś czuje, po co mu jeszcze wiedza o twoich uczuciach? Po sposobie w jaki to opisujesz, to raczej nie masz chęci, by naprawić, by spróbować jeszcze raz, nawet nie masz odwagi porozmawiać z nim -  wasz związek to historia.

3

Skoro on jest "bylym", to chyba wyprowadzasz sie od niego nie dlatego ze jest godny zaufania.  Jak bys sie czula gdyby on opublikowal Twoj pamietnik na Internecie?

W zadnym wypadku nie dawaj mu swojego pamietnika.

4

Dwa razy rozstawałam się z moim byłym i zawsze pisałam "wypracowania" w formie elektronicznej, by wiedział co czuję. Ale po co mu to było? Może czytał, może nie czytał? I tak to olewał... Wiadomo, że na pewno ma jakieś uczucia ale faceci chyba lubią odciąć się tak o nagle a nie bawić się jeszcze w wyznawanie uczuć, ich rozstania pewnie też bolą ale przechodzą przez to inaczej niz my. Tez ma pewniebolączki mimo wszystko jest mu przykro ale po co ma to tobie mówic skoro to i tak jest koniec i nic sie nie zmieni?

5

Nie wiem, czy to dobry pomysł z zostawianiem tego pamietnika. To też ależy od tego co tam w nim jest, zeby nie zostąło uzyte przeciwko tobie.

6

Kamelja napisał/a:

"wypracowania" w formie elektronicznej, by wiedział co czuję.

Ja sama dostałam dwa takie wypracowania od jednego faceta. Może i pisał więcej, ale po tych dwóch zablokowałam jego adres e-mail.

Niczego to nie wniosło do sytuacji, poza tym, że uznałam go za bardziej żałosnego niż myślałam wcześniej...

Ale kto wie, może jemu to w jakiś sposób pomogło.

Jeśli musisz coś takiego robić, to nie wymyślaj jakichś dziwnych scenariuszy z "przypadkowym" zostawieniem pamiętnika, tylko zwyczajnie napisz list - papierowy albo elektroniczny.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024