dziwny facet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » dziwny facet

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez filizanka7 (2015-07-24 16:29:18)

Temat: dziwny facet

Pojechalam do kolezanki i poznalam faceta lat 40, z ktorym mi sie dobrze rozmawialo, choc nie do konca wszystko rozumialam, bo to obcokrajowiec. Czulam caly czas, ze jest chemia miedzy nami, ale absolutnie do niczego nie doszlo. Potem wysylal mi swinskie smsy, ale nie odpowiadalam na nie. Po moim wyjezdzie wyslal mi, niczym nie zachecony, swoje swinskie zdjecia. Zareagowalam oburzeniem. Choc nie jestem pruderyjna, to po prostu wydawalo mi sie to niesmaczne. Wiem, ze ten facet zaprosil do siebie corke mojej kolezanki, ktora ma 30 lat. Podobno sa tylko znajomymi, ale poniewaz wyprawa jest na inny kontynent, wiec daleko i ona bedzie zdana tam na tego faceta, to zwyczajnie martwie sie o nia. Z tym facetem mnie nic nie laczylo i nie laczy a ostatnio sie do mnie nie odzywa. Calkowicie nie rozumiem jego zachowania, tym bardziej, ze flirtowal ze mna przy matce tej dziewczyny. Nie wiem czy mowic cos o tym kolezance i jej corce, bo obie sa podekscytowane ta podroza i boje sie, ze sie na mnie obraza...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dziwny facet
filizanka7 napisał/a:

Pojechalam do kolezanki i poznalam faceta lat 40, z ktorym mi sie dobrze rozmawialo, choc nie do konca wszystko rozumialam, bo to obcokrajowiec. Czulam caly czas, ze jest chemia miedzy nami, ale absolutnie do niczego nie doszlo. Potem wysylal mi swinskie smsy, ale nie odpowiadalam na nie. Po moim wyjezdzie wyslal mi, niczym nie zachecony, swoje swinskie zdjecia. Zareagowalam oburzeniem. Choc nie jestem pruderyjna, to po prostu wydawalo mi sie to niesmaczne. Wiem, ze ten facet zaprosil do siebie corke mojej kolezanki, ktora ma 30 lat. Podobno sa tylko znajomymi, ale poniewaz wyprawa jest na inny kontynent, wiec daleko i ona bedzie zdana tam na tego faceta, to zwyczajnie martwie sie o nia. Z tym facetem mnie nic nie laczylo i nie laczy a ostatnio sie do mnie nie odzywa. Calkowicie nie rozumiem jego zachowania, tym bardziej, ze flirtowal ze mna przy matce tej dziewczyny. Nie wiem czy mowic cos o tym kolezance i jej corce, bo obie sa podekscytowane ta podroza i boje sie, ze sie na mnie obraza...

Pokaz im te smsy i zdjecia....
Jesli mimo to corka wyjedzie- to juz jej decyzja.

3

Napisałaś, że była między wami chemia...i nagle oburzenie, bo facet zainteresował się inną kobietą (nie małoletnią dziewczynką ). Dałaś mu odczuć, że na nic z Twojej strony liczyć nie może, więc zainteresował się kimś innym.

4

Nie obrażą się, jak są normalnymi osobami. Pokaż im te SMS-y.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » dziwny facet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024