Co to moze byc?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Co to moze byc??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Co to moze byc??

witam, chcialam spytac o bardzo wazna rzecz, otoz od kilku dni pobolewal mnie brzuch, i czulam tepy bol kiedy siusialam, wiec jako ciekawa istota chcialam sprawdzic co mnie tam dokladnie boli... i wyczulam guzka czy cos kolo tego wielkosci polowki orzecha wloskiego,znajduje sie to tam dalej blizej szyjki macicy, nie mam pojecia co to jest,musze w trybie natychmiastowym zapisac sie do ginekologa (jutro) ale tymczasem chcialabym sie mniej wiecej dowiedziec co to moze byc, bo mam panike ze to jakis rak czy cos.

PS. z gory dziekuje za pomoc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co to moze byc??

GDZIE wyczułaś tego guzka? Nie napisałaś żadnych konkretów... Nie podałaś też żadnych danych w kwestii tego gdzie dokładnie odczuwałaś ból, który to był dzień cyklu itd.

wyczulam tego guzka na tylniej scianie pochwy z lewej strony bardziej blizej macicy, czyli tam wyzej.kolejny okres mam miec 19 grudnia kalendarzowo.

aha a ból jest taki tepy cos jak podczas okresu tylko nie taki mocny, i boli mnie kiedy siusiam.dodam tez ze bol nie ustaje nwet po lekach przeciwbolowych,boli 24h.w czwartek mam ginekologa ale do tego czasu chyba umre z niepewnosci co to jest i z tego pobolewania na okraglo sad

4

Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia. Ból przy siusianiu sugeruje, że to problemy z drogami moczowymi, jakaś infekcja albo zapalenie pęcherza - ale nie mam pomysłu, skąd mógł się wziąć guzek w pochwie.
Odczuwasz parcie na pęcherz, siusiasz częściej niż zwykle?

tak chodze nawet co 30 min do wc, i mam z tym klopot bo przeciez nie zawsze da sie wyjsc do ubikacji co 30 min

6

W takim razie na 90% to chory pęcherz - może sobie przeziębiłaś, przypomnij sobie, czy nie siadałaś na czymś zimnym, a może masz za krótką kurtkę i Cię przewiało? Przyczyn może być wiele.

ufff............to nie zadnen chory pęcherz tylko zapalenie pochwy ale dziekuje ci za pomoc a ten guzek to macica....

8

Pytanie tylko... jakim, do licha, cudem dosięgnęłaś palcem do macicy?! To niemożliwe...

9

A mnie od dłuższego czasu bolą mnie nerki (bardziej prawa), chodzę częściej do łazienki. Siusiam albo parę kropelek albo jak zacznę to nie mogę skończyć hmm i do tego wszystkiego nie mam okresu sad Robiłam test, wyszedł NEGATYWNY.  No i nie wiem, co mam myśleć hmm
Jakoś nie mogę się przełamać żeby iść do ginekologa.

Dodam jeszcze że jakieś 1,5 roku temu miałam wypadek i bardzo mocno poobijane nerki (praktycznie plecy i tyłek były całe fioletowe), i od tamtej pory co jakiś czas pobolewają mnie nerki. Byłam u lekarza, ale powiedział mi że piję za mało płynów i dał jakieś tabletki i na trochę przeszło, ale teraz znowu wróciło i to z podwojoną jak nie potrojoną siłą sad
Może wy mi coś poradzicie albo chociaż trochę odstresujecie bo ja już wariuję niestety hmm

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Co to moze byc??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024