Czy to przeminęło? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to przeminęło?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Czy to przeminęło?

Witam
jestem z chłopakiem 1,5 roku. Samo nasz 'zejście' się ze sobą było lekko wymuszone, bo całowaliśmy się a na mnie nie zrobiło to wrażenia chciałam to olać i żyć dalej. Ale ten chłopak jest przeuroczy, lecz mamisynek i totalna ciapa. A przyjaci ółka no wiesz zranić takiego że on jest fajny trzeba dać temu szanse i w ogóle. Wszytsko trzeba pokazywać mówić tłumaczyć. Zaznaczam że mamy 22 lata. On kończy studia i są wakacje i siedzi z d. w domu. Jego nieporadność życiowa mnie bardzo denerwuje. Ja nie jestem łatwym człowiekiem szybko się denerwuję i on o tym wie, ale on jest bardzo cierpliwy i przy tym uległy. Rzadko kiedy postawi na swoim, nie wspominając już i jakiejś kłótni czy bronienia swoich racji.

Druga sprawa naszego pożycia jest również pod znakiem zapytania. Jakoś mimo moich chęci nie jest tak jakbym chciała nawet w połowie i nie jestem z tego zadowolona w najmniejszym stopniu.

Rozmawiałam z nim o tym to się popłakał i nic. Sama już jestem rozdrazniona nie wiem co dalej z tym będzie.
Z jednej strony jest naprawdę kochany, a z drugiej nei wyobrażam sobie z nim tak za 10 lat się męczyć bo wchodzi z butami na łózko i za każdym razem zwracać mu uwagę.

Chcę mimo wszytsko dać nam szanse żebśmy spotkali się na gruncie randkowym - bez rodziny, telefonów i łózka.

Zastanawiam się czy to jest może tylko kryzys ale po tak krótkim czasie?

Macie jakieś rady?

2

Odp: Czy to przeminęło?

Mam. Zerwij. Poco czas marnujesz na kogoś kogo nie szanujesz? Sama piszesz że jest do bańki.

3

Zerwij. Nie pasujecie do siebie. Zdominowałabyś go w związku.

4

on już jest przeze mnie zdominowany ale mu to nie przeszkadza ale chciałabym żeby czasami przejął kontrolę nad czymkolwiek! tak jest mu wygodnie. no ludzie żeby matka kupowała mu buty - nawet nie biorąc go na zakupy...myślę że oję się zostać sama ale też jestem do niego przyzwyczajona jaki by nie był.Spróbuje dać nam szanse. Nie rozglądam się za innymi facetami tylko chcę coś zmienić.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to przeminęło?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024