JAK UKOIĆ SERCA BÓL!!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » JAK UKOIĆ SERCA BÓL!!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: JAK UKOIĆ SERCA BÓL!!!!

Witam
Jestem tu Nowa choc czesto zaglądam... Moja tragedia trwa juz rok... mój związek rozpadł sie po 7 latach i na 4 miesiące przed planowanym ślubem!!! mój Ex wymienił mnie na starszy model z dwójką dzieci 19 i 14 lat rozwiedzioną i w dodatku okoliczną Szmatę!!! niewiem jak sobie z tym radzic... w czym ona jest lepsza ode mnie???!!!

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez rumpel (2015-07-19 21:59:29)

Odp: JAK UKOIĆ SERCA BÓL!!!!

W niczym nie jest lepsza !!! Tylko ten były twój jest głupszy niż ustawa przewiduje !!!

Czytając ten i poniższy post włosy mi się jeżą i wstyd mi że jestem facetem... no ale chyba faktycznie myślą ch ... nie głową i sercem.
czerwony z wstydu rumpel

3

No cóż .

Mój mnie wymienił na 15 lat starszą z 2 dzieci 22 i 15 lat.

Czy mi z tego powodu smutno ? Jasne. Serce nie kamień, uczucia nie chmury, musi minąć czas byś mogła na to zimnym okiem spojrzeć nie co straciłaś tylko co zyskałaś np. że zaadoptowała sobie 3 dziecko, Piotrusia Pana. Wiem, że to Cie nie pocieszy. Nie ten moment nie ta chwila.

Ale weź się kobieto w garść. Musisz ! Nikt za Ciebie tego nie zrobi!

Ja jestem na etapie pisania pozwu. I nawet nie wiedziałam, że człowiek może mieć tyle wad. smile Więc kogo mi zabrała ? Piździelca bez zasad ? Pieprzonego egoistę który myślał ch... a nie głową ?

Pierniczę. Rozwieść się to mój target na ten rok. Może na 2 - jest tylu świadków smile I nie chcę mieć z nim nic wspólnego. I teraz trzeba się poskładać, wyciągnąć powoli nóż z pleców i iść dalej. Nie nadstawie 2 policzka - ale swoją dumę mam i nie pozwolę, żeby jakiś patałach zniszczył moje życie, moje marzenia, moją kobiecość !

4 Ostatnio edytowany przez emde (2015-07-20 00:20:17)

... pomyłka

5

Czy możesz odblokować maila?

6

W moim przypadku okazało się że ta Szmata już od dawna planowała rozwalić mój związek!!!! niewiem co jej takiego zrobiłam!!! co faceci widzą w takich sukach szmatach co swoje małzenstwa zawalają przez pociąg do innych męzczyzn to jeszcze rozpieprzają związki innym!!! minąl rok a |On nawet do tej pory nie spojrzał mi w oczy i nie powiedział pszepraszam po tylu latach znajomosci... traktuje mnie jakbym wybiła mu pół rodziny skarpetką:(:(:(
Wiele osób mówi mi ze nie mam co go żałowac bo zycie jeszcze mu sie odrwóci i ze wcale nie był mnie wart...
Gość 37 lat a okazał się niedorosłym i niedojrzałym...

7

Niech idzie. Skoro takie woli. UKŁADAJ  SOBIE ŻYCIE KOCHANA NA NOWO. SZUKAJ CHŁOPA KTÓRY BĘDZIE STAŁ ZA TOBĄ A NIE ROZGLĄDAL  SIĘ NA BOKI. Wiem co mówię.  Zmarnował 5 lat ale wyciagnelam wnioski. I to jest najwazniejsze . Dał Ci jedna rzecz.  Świadomość z jakimi ch... nie powinnaś być.  Jesteś mądrzejsza  w tej chwili niż 50 % naszego społeczeństwa.  A to już plus . Nie smuc się i nie zastanawiaj dla czego. Wiesz . Może i Szmata a swój do swojego ciągnie dlatego nie pasował do Ciebie bo jesteś inteligentna i mądra kobieta. Zobacz ilu fajnych facetów na forum np. Czerwony Rumpel smile

asiek803 napisał/a:

W moim przypadku okazało się że ta Szmata już od dawna planowała rozwalić mój związek!!!! niewiem co jej takiego zrobiłam!!! co faceci widzą w takich sukach szmatach co swoje małzenstwa zawalają przez pociąg do innych męzczyzn to jeszcze rozpieprzają związki innym!!! minąl rok a |On nawet do tej pory nie spojrzał mi w oczy i nie powiedział pszepraszam po tylu latach znajomosci... traktuje mnie jakbym wybiła mu pół rodziny skarpetką:(:(:(
Wiele osób mówi mi ze nie mam co go żałowac bo zycie jeszcze mu sie odrwóci i ze wcale nie był mnie wart...
Gość 37 lat a okazał się niedorosłym i niedojrzałym...

8 Ostatnio edytowany przez Paweło (2015-07-20 22:01:18)

Nie da się ja odblokowałem swojego i sam do siebie nie mogłem wejść. Jedyne wyjście to dać opcję pokaż email bo forma nie działa.
Dlatego ja napisałem u dołu swój email dodatkowo by ułatwić komunikację z tym co chce ze mną porozmawiać smile

9

Dziekuję Tamarka81 za miłe słowa otuchy... a na twoim miejscu skoro składasz pozew to tą drugą tez bym podała do sądu jako swiadka albo osobę która rozbiła małzenstwo... mam nadzieję ze istnieje sprawiedliwosc i ten mój i ten twój słono zaplacą za swoją głupotę i domysla sie co stracili i jeszcze przyjda z pod kulonymi ogonami...karma jest zołzą

10

rumpel napisał/a:

W niczym nie jest lepsza !!! Tylko ten były twój jest głupszy niż ustawa przewiduje !!!

Czytając ten i poniższy post włosy mi się jeżą i wstyd mi że jestem facetem... no ale chyba faktycznie myślą ch ... nie głową i sercem.
czerwony z wstydu rumpel

HEj rumpel
Niewiem czym on myslał ale napewno nie mózgiem bo teraz z perspektywu czasu zastanawiam sie czy wogóle go posiada!!!!! po zatym ON uwaza sie za normalnego,to wyszło ze to ja jestem najgorsza i beznadziejna bo mu powiedziałam ze sie zeszmacił i brzydze sie tym co zrobił z nią!!!! tak poprostu przekeslił 7 lat zwiazku...odpowiedz mi na pytanie gdzie wy faceci macie szacunek do samych siebie ze byle szmata sie koło was zakreci i rozpinacie odrazu rozporki i spijacie smietane po innych h.....????

11 Ostatnio edytowany przez rumpel (2015-07-21 22:03:10)

asiek803 napisał/a:

HEj rumpel
Niewiem czym on myslał ale napewno nie mózgiem bo teraz z perspektywu czasu zastanawiam sie czy wogóle go posiada!!!!! po zatym ON uwaza sie za normalnego,to wyszło ze to ja jestem najgorsza i beznadziejna bo mu powiedziałam ze sie zeszmacił i brzydze sie tym co zrobił z nią!!!! tak poprostu przekeslił 7 lat zwiazku...odpowiedz mi na pytanie gdzie wy faceci macie szacunek do samych siebie ze byle szmata sie koło was zakreci i rozpinacie odrazu rozporki i spijacie smietane po innych h.....????

Dzięki...... ale mi dopierdoli....a ja bogu ducha winien. Po swoich doświadczeniach mógłbym zadać to podobne pytanie Tobie jako kobiecie.....   http://www.netkobiety.pl/t70840.html

pozdrawiam rumpel

12

Uwielbiam Was smile

Zycie jest piękne tylko ludzie to k...:)

rumpel napisał/a:
asiek803 napisał/a:

HEj rumpel

Dzięki...... ale mi dopierdoli....a ja bogu ducha winien. Po swoich doświadczeniach mógłbym zadać to podobne pytanie Tobie jako kobiecie.....   http://www.netkobiety.pl/t70840.html

pozdrawiam rumpel

13

Dzięki...... ale mi dopierdoli....a ja bogu ducha winien. Po swoich doświadczeniach mógłbym zadać to podobne pytanie Tobie jako kobiecie..... 

Nawet nie miałam takiego zamiaru ci dopierdoli... Grzecznie pytam po prostu.Widze ze jestes ogarniętym facetem i po przejsciach a ja szukam sensownej odpowiedzi bo moja wartosc spadła do zera przez niego...

14

Był z tobą 7 lat, nie wziął ślubu a ty się zastanawiasz dlaczego poszedł do innej (którą nota bene nazywasz szmatą - zazdrość?)? Kobieto, nie szanowałaś sie kilka dobrych lat, dlaczego miałby chcieć z tobą być?

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » JAK UKOIĆ SERCA BÓL!!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024