Dość długo zbierałam się do napisania tego posta, ponieważ straciłam już nadzieje czy kiedykolwiek znajdę przyjaciółką. Mam 25 lat i od 5 lat mieszkam w Poznaniu, mam kochającego narzeczonego jednak nie mogę znaleźć przyjaciółki, może źle szukam. Sama nie wiem. Mam dobrą koleżankę z rodzinnego miasta, ale z nią nie mogę wyjść na kawę czy po prostu spotkać się i pogadać o życiu. Mam beznadziejną prace, niestety muszę się jej trzymać by się utrzymać, jednak ostatnio słyszę że powinnam otworzyć kawiarnie z własnymi wypiekami. Jestem osobą wesołą i szybko nawiązującą kontakt, staram się wszystkim pomagać, nie lubię mieć wrogów. Mam chopla na punkcie książek i kubków. Potrzebuje przyjaciółki, ponieważ już nie daje rady, owszem mam narzeczonego ale z nim nie da się o wszystkim pogadać. Próbowałam się zaprzyjaźnić z wieloma dziewczynami, ale one miały już swoje przyjaciółki a ja byłam tylko piątym kołem u wozu, przechodziłam przez to wiele razy i już wiem kiedy się wycofać. Jednak mam nadzieję, że w końcu znajdzie się osoba która doceni moją osobą i przyjaźń którą chcę ofiarować. ![]()
Witaj Usagi. Niestety nie jestem z Poznania ale spodobało mi się co napisałaś. Jest to bliskie mej osobie. Chętnie Cię poznam, ale niestety nie mogę wysłać maila do Ciebie. Jeśli zechcesz, czekam na wiadomość ![]()
Hej, mam bardzo podobną sytuację też mam super chłopaka ale nie mam żadnych koleżanek mieszkam od kilku miesięcy we Wrocławiu i nie mogę się spotykać z koleżanką z rodzinnego miasta, zresztą ona ma dziecko i nie ma już tyle czasu co kiedyś. Bardzo bym chciała mieć koleżanki z którymi wyskocze na zakupy kawe czy poprostu poplotkujemy przez telefon. Dlatego zarejestrowałam się tutaj. Bardzo dobrze wiem co czujesz bo mam prawie tak samo. Jeśli chciesz to napisz do mnie na maila ![]()
Pozdrawiam Beata ![]()
Witaj
chętnie z Tobą porozmawiam, poplotkuje itp ![]()
Sama niby mam przyjaciółkę, ale ona nie bardzo ma dla mnie czas. Spotykamy się od święta i jakoś odsunęłyśmy się od siebie. Zdaje sobie sprawę że trudno pogodzić dzisiejsze życie z przyjemnościami ale brakuje mi rozmów np wieczorami czy też jakiś wyskoków na kawe.
Jeśli masz ochotę napisz
Pozdrawiam
Kasia
Witaj
![]()
chętnie z Tobą porozmawiam, poplotkuje itp
Sama niby mam przyjaciółkę, ale ona nie bardzo ma dla mnie czas. Spotykamy się od święta i jakoś odsunęłyśmy się od siebie. Zdaje sobie sprawę że trudno pogodzić dzisiejsze życie z przyjemnościami ale brakuje mi rozmów np wieczorami czy też jakiś wyskoków na kawe.
Jeśli masz ochotę napisz![]()
Pozdrawiam
Kasia
Chcialam do ciebie napisac ale masz zablokowanego meila. ![]()
Pomawiam temat.
Szukam przyjaciółki.
Czy jest tutaj ktoś chętny na zawarcie znajomości?
Ja naprawde nie gryzę. ![]()
Hej. Ja chętnie poznam kogoś nowego, czy do pisania przez internet czy do spotkania na kawę;)
Cześć Wam ![]()
też z przyjemnością poznam kogoś nowego. Dzis trudno o przyjaźń, tym bardziej prawdziwą. Ciężko trafić na odpowiednią osobę, a jak już się trafi, okazuje się, że nie ma ona chęci ofiarowania swojego czasu, który jest niezbędny do tworzenia tego typu relacji. Może uda nam się spotkać? ![]()
Ja jestem chętna na spotkanie:)
To na kiedy się szykujemy? ![]()
Mi pasuję w najbliższym czasie weekend.
Ciekawe, czy ktoś jeszcze do nas dołączy. To co, wstępnie weekend? Może sobota? Gdyby nikt nie doszedł to zgadamy się mailowo. Co Ty na to? ![]()
Ok:)
Hej
Ja również z chęcią do Was dołączę.
Ja też z chęcią bym się z Wami spotkała jestem z Kielc ale dojechać nie problem ![]()
Hej. Co prawda ostatnio spotkanie nie doszło do skutku, ale może teraz się uda - kiedy Wam pasuje?:)
17 2015-11-17 09:21:31 Ostatnio edytowany przez Sylwiaaa123 (2015-11-17 09:22:46)
Cześć dziewczyny . Czy można się do Was dołączyć?
Ja też z chęcią bym się z Wami spotkała jestem z Kielc, z dojazdem nie ma problemu - dajcie znać ![]()
Witajcie,
Już od jakiegoś czasu szukałam odpowiedniego miejsca by spróbować znaleźć osoby, z którymi można byłoby porozmawiać. Nie mam koleżanki/takich bliskich znajomych którym mogłabym się wygadać...a bardzo mi tego brakuje. Zważywszy,że mam kilka tematów , które mnie bardzo męczą..nie wiem jak z tym radzić...fajnie byłoby znaleźć bratnie dusze....Pozdrowienia dla Wszystkich !
Hej ![]()
Również szukam przyjaciółki z którą mogłabym pogadać, pośmiać się i pójść na zakupy.
Jestem z Poznania i chętnie do Was dołączę.
Wiecie co ja juz przestalam szukac. Do tylu osob juz pisalam i za kazdym razem spotykalam sie z tym samym. Kilka dni rozmowy za pomoca mailow by pozniej nastala ciszanz drugiej strony. Juz nie mam sily na proszenie by ktos sie ze mna zaprzyjaznil.
Moze kiedys nastanie ten dzien w ktorym poznam przyjaciolke na dobre i zle.
Widzę że sporo osób jest chętnych:) To co, może ustalimy jakiś termin. Ja proponuje weekend.
Weekend jak najbardziej ale następny bo teraz nie będzie mnie w Poznaniu ...
Hej dziewczyny ![]()
To jak, może przyszła sobota?
Chyba, że macie inne propozycje ![]()
Hm, aż szkoda, ze rzadko mam czas, bo też jestem z Poznania
Jeszcze jedno przyszło mi na myśl: a gdyby tak zaprzyjażnić się ze swoim facetem?
Tzn. wiem, ze i tak kobiece przyjaciólki też by się przydały, bo z kimś jednak trzeba mieć obgadać te wszystkie babskie sprawy (w tym facetów), ale naprawdę warto mieć przyjaciela w swoim mężczyźnie. takiego, z którym mozna porozmawiać na wiele, wiele tematów, wyjśc na kawę, a nawet imprezę (tylko we dwoje, bez znajomych). I nie mówię tego oderwana od rzeczywistosci - tak wygląda mój własny związek ![]()
Lilka15, mi pasuje w sobotę.☺ Ktoś jeszcze jest chętny żeby się spotkać? ??