Mam 22 lata, jestem facetem bardzo ambitnym, wymagającym od siebie, z wyglądu też nie jest najgorzej a przynajmniej dba o siebie o strój. Jakiś czas temu założyłem tam fikcyjne konto, aby się przekonać kogo tam można spotkać. Były tam z 2 fajne kobiety, studentki z mojego województwa jedna z nich mieszkała blisko mnie. Konto było fikcyjne, ale uzupełniłem parę rubryk i napisałem do niej w stylu, że dopiero założyłem i coś tam. Przeczytała to nie odpisała a później usunęła konto. Ja później też nie wchodziłem, aż parę dni temu wszedłem jeszcze raz. Znowu rzucił mi się w oczy jej profil - zdjęcia kiepskie techniczne, ale widać że miała piękny śmiech i niby była studentką. Nie była super atrakcyjna - miałem piękniejszą dziewczynę i wiele "kandydatek", ale miała to coś. Założyłem tam już normalne konto, z lokalizacją, zdjęciem - dałem swój najlepszy profesjonalny portret, gdzie wyglądam jak model (nawet skorygowałem sobie coś co mi się nie podoba we mnie). Napisałem dość sensowny opis, wspominając, że dużo piszę (jestem publicystą) i jakoś fajnie to napisałem, że tym razem będzie w skrócie. Później napisałem wiadomości, również bardziej oryginalną. W tym dniu widziałem tam jeszcze jedną dość fajną. Na drugi dzień po zalogowaniu widzę, że tamta do której pisałem wysłała mi oczko nie odpisując na wiadomość, a ta druga dodała mnie do grupy "Podoba mi się". Wieczorem ta pierwsza zawiesiła swoje konto (znowu) a pisząc do tej drugiej znowu oryginalną wiadomość dowiedziałem się, że mam nie marnować czasu na kogoś kto ma inne oczekiwania (że niby ja szukam miłości a ona nie). No dobra, rozumiem.
Dodam jeszcze, że wczoraj zmieniałem trochę opis i im był bardziej ambitny tym mniej kobiet były zainteresowanych, a dodając zdjęcie w garniturku z tym opisem (w którym dodałem że jestem programistą) zaczęły spływać tylko "oczka" od nieatrakcyjnych i w dodatku kompletnie nie ambitnym kobiet, które myślą, że ja też jestem desperatem i lecą za pewno na to że programiści zarabiają 5 tys. na starcie.
Jednym słowem w mojej grupie zainteresowań tj. do 24 lat nie ma nisko normalnego - albo księżniczki modelki super ambitne, które nie potrafią napisać o osobie 2 zdań, i szukające super księcia na złotym rumaku lub w nowym Jaguarze. Druga grupa to kompletnie nieatrakcyjne, dziwne, zdesperowane, zero ambicji, szukające tatusia.
Ten portal to jest masakra, odradzam go każdemu kogo bym nie spotkał w życiu. Jestem niestety nieśmiały i mam problem z zagadywaniem na ulicy, ale poznałem mnóstwo atrakcyjnych i bardzo mądrych kobiet lub tak pół real pół internet.
Jak już będziecie chciałby tam zakładać konto to uzupełnijcie cześć "O mnie", bo na prawdę dla ambitniejszych facetów takie coś jest no najmniej śmieszne. Jestem ambitna, ale nie potrafię napisać dwóch zdań!
Usunąłem tam dziś konto i bardzo się z tego cieszę!
Dodam, że jak ktoś będzie usuwał to niech najpierw wyczyści opisy, zmieni dane, usunie zdjęcia a później usunie kotno. Dodam też że moje zdjęcie dalej jest na serwerze (zwykły użytkownik tego nie sprawdzi, nie znając się minimalnie na informatyce) tego portalu, ale już napisałem do administracji, że ma zniknąć, bo to niezgodne z prawem.
Czy macie te same opinie, czy udało się wam spotkać kogoś normalnego i jak bardzo zdesperowani byliście wtedy?