Postanowilam zabrac sie za siebie i zrobic cos ze swoim galaretowatym cialkiem.
Waga: 65 , Wzrost : 176
Nie jestem osoba bardzi gruba ale widze ze w ciagu roku moj brzuch postanowil imitowac ciaze, i to okolo 5 mc..
Nogi zamienily sie w morlinki i stalam sie bezksztaltna masa. Zawsze bylam raczej patyczakiem z duzym brzuszkiem ;????
Teraz za to jestem juz cala luza
Chcialabym dojsc do wagi 60 kg i do tego wyrobic brzuch , plaski z delikatnymi miesniami. Do tego wysmuklic nogi. Cwicze dopiero 3 dni i chcialam sie podzielic moim planem, ktory mniej wiecej stworzylam w swojej glowie. Sa tam i elementy spalajace tlusz i wyrabiajace miesnie. A wiec :
1 dzien : Mel b- cardio,brzuch,posladki,nogi
2 Dzien : Chodakowska interwaly
+ mel b-brzuch, posladki nogi
3 Dzien : Interwaly chodakowska
4 Dzien : Interwaly + mel b brzuch,nogi,posladki
5 Dzien : Mel b-cardio,brzuch,nogi,posladki
6 Dzien : przerwa
7 Dzien : Interwaly + mel b brzuch,nogi,posladki
Do tego eleminuje slodycze z codziennej diety a raz w tyg mam zamiar pozwolic sobie na pizze lub kebaba bo inaczen bede smutnym czlowiekiem.
Co mysliscie ? ktoa cwiczyl z mel b z was ? moze macie jakies sugestie co do mojego grafiku? jestem calkiem poczatkujaca wiec bede wdzieczna za kazda rade.
Dodam ze moja kondycja jest na poziomie zero.
Niestety dostc mocno sie garbie wiec jesli znacie jakies fajne zestawy cwiczen na plecy to mozeci cos polecic wiem ze mel b ma na plecy i ramiona wiec pewnie tym tez sie zajme
DZIEWCZYNY jesli rowniez podejmujecie wyzwanie to zachecam do wspolnego wspierania sie i motywowania, a takze dzielenia sukcesami i porazkami.