Mój chłopak został brutalnie zaatakowany - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Mój chłopak został brutalnie zaatakowany

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Mój chłopak został brutalnie zaatakowany

Witajcie dziewczyny, mam taki problem nie za bardzo wiedziałam gdzie to umieścić w jakim dziale.

Mój chłopak Paweł został brutalnie zaatakowany na poniższym filmiku, od razu przejde do rzeczy, czy są to grożby karalne, czy mój chłopak może podać go do sądu za zniesławienie załóżmy. Błagam pomóżcie mój chłopak wpadł w jakąś depresje po tym ataku, stał się cichszy i unika mojego wzroku tak jakby się tym mocno przejmował

Wiem że nie mogę wklejać linków ale same zobaczcie wpiszcie na YU TUBE w wyszukiwarce Wojtak Pawel i kliknijcie w ten film z Bonzo. Prosze pomozcie

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Akaya (2015-07-15 15:02:56)

Odp: Mój chłopak został brutalnie zaatakowany

Amanda, proszę, nie trolluj.

EDIT: Przecież to są filmiki z Bonzo, w ogóle co to za temat..

3

Odp: Mój chłopak został brutalnie zaatakowany

Hahahaha.  Amanda, obejrzalem ten filmik i ze smiechu boki mnie bola.  Jakis maly kurczak sie pierzy.  Czy Twoj chlopak jest tym zdolowany?!?  Przeciez ten dzieciak jest kompletnie nerwowy i nawet ledwo potrafi zdania po polsku skladac.  Nie ma co sie przejmowac "internetowym komandosem".

Nie bede wchodzil w to kto zaczal i o co poszlo.  Zakladam jednak ze Twoj chlopak mial jakas wymiane zdan z Tym chlopcem.  Lekcja jakiej Twoj chlopak powinien sie nauczyc to zeby nie zadzierac z ludzmi o byle glupoty.

W jakim wieku jest Twoj chlopak?  Wyglada na to ze jest mocno niedojrzaly skoro sie tak stresuje.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Mój chłopak został brutalnie zaatakowany

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024