Z ciemnego brązu na bardzo jasny. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Z ciemnego brązu na bardzo jasny.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Z ciemnego brązu na bardzo jasny.

Aktualnie mam ciemny brąz z odrobine jaśniejszymi odrostami( średni brąz), zastanawiam się nad kupieniem farby, wacham się między jasnym brązem a ciemnym blondem, oczywiście wole żeby nałożyli mi ją u fryzjera, tylko zastanawiam się jaki mi kolor wyjdzie i czy rozjaśni jak należy, przedtem próbowałam troche z pasemkami ale włosy żle na tym wyszły, więc wole od razu farbą, tylko nie wiem czy uzyskam zamierzony efekt.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Z ciemnego brązu na bardzo jasny.

Bez wcześniejszego zdjęcia koloru i rozjaśnienia włosów nie uzyskasz praktycznie żadnego efektu.
Ciemny blond albo jasny brąz nie pokryją ciemnego brązu, nie mas szans.

3

Tak jak pisze Cynicznahipo... Nawet nie licz, że Ci to pokryje ten kolor. Jasne kolory nie pokrywają ciemnych. Musisz zrobić dekoloryzację, ale ten zabieg jest dość trudny. Nie wiem, czy odważyłabym się go zrobić sama w domu.

4

Najlepiej wybrać się do fryzjera i on już będzie wiedział jak taki efekt osiągnąć. Moim zdaniem taka farba wcale by nie złapała bo masz za ciemne włosy. Będzie konieczne zdejmowanie koloru.

5

Nie da rady bez lekkiego rozjasnienia, moze kapiel rozjasniajaca ona nie niszczy tak wlosow

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Z ciemnego brązu na bardzo jasny.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024