Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Moje ściany dawno nie widziały pędzla ani farby więc chyba najwyższa pora je trochę odświeżyć... szukam dobrych farb i oryginalnych kolorów które zmienią trochę wizerunek pomieszczenia. Może mi trochę pomożecie, dacie cenne wskazówki to będzie mi łatwiej dokonać ostatecznej decyzji
polecam farby zmywalne np dekorala bądź duluxa są bardzo wydajne, nie chlapią i co njważniejsze jak sie pobrudzą można plamy zmyć ściereczką. Bardzo dobrze zamalowywuje stare kolory tylko przed pomalowaniem koniecznie zagruntować! wówczas farba równo wysycha i nie ma przebarwień
Osobiście podobają mi się kolory duluxa : alpejska łąka, śliwka węgierka, cafe late takie mam kolory u sibie.
KOSZT ok 40 zł za 2,5 l, starcza na pomalowanie na 35m2 ( tj dwukrotnie średni pokój)
Śnieżka BARWY NATURY ma około 40 gotowych do użycia kolorów w świetnych odcieniach, ważne jest także to że zawiera teflon surface protector dzięki czemu brud nie ma możliwości związania się z podłożem a więc czystość ścian gwarantowana
chociaż ładne mają te barwy? bo ja nadal nie mam pojęcia na jakie kolory się zdecydować
zawsze podobały mi się takie ciepłe i jasne odcienie więc może rzeczywiście to jest jakieś wyjście z tej sytuacji. A jak z bezpieczeństwem farb o których piszecie?
To wejdź sobie na http://www.przemaluj.pl/index.html i oceń sama, bo przecież każdy ma inny gust. Poza tym farby te mają niską zawartość lzo więc nie masz się o co martwić. Wybierz kolor, który odpowiada tobie samej i nie sugeruj się modą lecz własnym rozsądkiem bo na tym wyjdziesz najlepiej.