Spotkania z koleżanką na której mi zależy ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Spotkania z koleżanką na której mi zależy ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Spotkania z koleżanką na której mi zależy ...

Cześć, witam Was po przerwie nie wiem czy mnie pamiętacie ale pisałem o swoich problemach ze swoją dziewczyną ... niestety wszystko się posypało i jestem singlem od końca maja.
Mój problem wygląda tak:

Zanim poznałem moją dziewczynę spotykałem się z taką jedną koleżanką i jej kuzynką które poznałem na imprezie. Najpierw wspólne imprezy pogaduchy itp. Zazwyczaj było to z moim kumplem. Później zaczęły się spotkania u niej w domu z jej kuzynką i moim kolegą we czwórkę, spotkania były dość długie czasami siedzieliśmy do 1 - 2 w nocy. Później zapraszała znowu do siebie, jeździliśmy na pizze, czasami na jakiś dancing. Było spoko wszytko po koleżeńsku. Po ok 3 miesiącach poznałem Pauline i wszysko sie zmieniło. Zaczelismy pisać i spotykać sie a tamte dziewczyny  a w szczególności ta do której planowałem podbijać poszły na drugi plan. Zacząłem chodzić z Paulina ale niestety zerwała za mną pod koniec maja. Teraz znów piszemy i spotykamy się we czwórkę ... mówiła że cieszy się z mojego powrotu i nawet ostatnio mieliśmy spotkanie u niej w domy do 3 nad ranem ale znów we 4 hmm
Chciałem znowu się spotkać to ona mi zaproponowała żebym zabrał kolegów i jej kuzynke ... szczerze znodziły mi sie już te spotkania we 4 i chciałbym już coś konkretnie wiedzieć czy ona coś chce czy nie a niestety nie mam jak tego wyczaić. Kolega nie chce jechać tam bo mówił że już mu się to znudziło i żebym sam jechał. Napisałem jej że kolega nie chce a ona ze nic na to nie poradzi i że wiem że to nie moja wina i że nic na to nie poradzimy.

Co o tym myślcie? Mam jakąś szanse? Moze powinienem konkretnie napisać żeby sie spotkać we 2 sam na sam ? Prosze o jakieś porady, zależy mi na niej sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Spotkania z koleżanką na której mi zależy ...

Witaj,
Przede wszystkim musisz sobie zadać pytanie czy chcesz się z nią spotkać sam na sam i czy chcesz aby wyszła z tego większa relacja niż tylko wspólne imprezowanie. Jeśli ona mówi, że za każdym razem masz zabrać kolegów to raczej nie jest to dobry materiał na dziewczynę, ale kto wie...

Jeśli jednak Ci zależy, to w czym problem? Napisz jej wprost, że kolegów nie będzie a będziesz tylko Ty.

3

Miałem tak ochotę napisać ale obawiam się że zapsuję całą relację między nami, wszystko sie wyda i nie bedzie tak jak dawniej ...

A co myślcie o tym aby spytać jej kuzynki (w tajemnicy) co ona o nas myśli ?

4

O właśnie, a jak mi wyjedzie z tym żebym zabrał do niej jej kuzynke w przypadku gdy kumple nie pojada?

5

Jeśli jesteś prawdziwym mężczyzną, to zaproś ją do restauracji/kina/parku... Zapytaj czy nie miałaby ochoty gdzieś wyskoczyć i ot po problemie. wink albo się zgodzi, albo nie... nic nie tracisz. Nie ma sensu sobie komplikować życia i wymyślać jakiś plan.

6

Ostatnio spytałem jej czy byśmy gdzieś wyskoczyli na tygodniu u czy ma jakieś plany to powiedziała że nie ma planów i że pomyślimy na tygodniu. Na drugi dzien napisała aby sie spotkać żebym wziął kolege i jej kuzynkę i przyjechać do niej ... no i widzicie jak to jest.
Mam po prostu poprosić o spotkanie sam na sam ? Ona powinna chyba zaczaić o co chodzi ... i nie sprowadzać każdego spotkania do spotkań w 4 hmm

7

Jakby to dobrze było, gdyby każdy ''zaczajał'' o co może komuś chodzić... Warto być konkretnym w takich sprawach wink

8

Po tym weekendzie zaproponuje, najwyżej stracę wszystko ale przynajmniej bd wiedział na czym stoje

9

podbijam temat hmm

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Spotkania z koleżanką na której mi zależy ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024