Boję się, że to ciąża, już nie wiem co mam robić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Boję się, że to ciąża, już nie wiem co mam robić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Boję się, że to ciąża, już nie wiem co mam robić

Kochałam sie z chłopakiem w nocy między 12.06 a 13.06 okres dostałam 25.06 po 27 dniach (taka dlugosc cykli mialam od pol roku)był on obfity i wystąpiły skrzepami. .. podczas stosunku zabezpieczylismy się prezerwtywe która nie pękła teraz minęło 7 dni od początku krwawienia zaczęły znów mnie boleć piersi i podbrzusze czy jest jakaś możliwość ciąży czy po prostu ze strachu wpadam w paranoje z góry dziękuję za odpowiedzi. .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Boję się, że to ciąża, już nie wiem co mam robić

Nie przejmuj się. Masz okres. Może to kwestia upałów. U niektórych kobiet organizm wtedy wariuje wink

3

Mogą to być tez oznaki zbliżającej się owulacji.

4

Przez prezerwatywę nie zachodzi się w ciążę, więc raczej masz urojenia smile
Pamiętaj, że organizm kobiety to nie jest zaprogramowana maszyna i występują w nim zmiany. Długość cyklu, obfitość, bolesność, inne symptomy mogą się zmieniać. Może to być zmiana chwilowa (takie zawichrowanie w jednym cyklu), może być na dłużej lub nawet może się stać nową normą dla Ciebie. Nie zadręczaj się ciążą, bo jest ona naprawdę niezmiernie mało prawdopodobna.

5

Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi. Uważam że mając okres nie można być w ciąży pozatym był to stosunek zabezpieczony. Jednak znów popadam w jakieś paranoje ponieważ nagle mam straszne parcie na pęcherz nie wiem czy Stach i siła autosugestii jest aż tak duża... ja chyba zejde na zawal w nie długim czasie smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Boję się, że to ciąża, już nie wiem co mam robić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024