Kochałam sie z chłopakiem w nocy między 12.06 a 13.06 okres dostałam 25.06 po 27 dniach (taka dlugosc cykli mialam od pol roku)był on obfity i wystąpiły skrzepami. .. podczas stosunku zabezpieczylismy się prezerwtywe która nie pękła teraz minęło 7 dni od początku krwawienia zaczęły znów mnie boleć piersi i podbrzusze czy jest jakaś możliwość ciąży czy po prostu ze strachu wpadam w paranoje z góry dziękuję za odpowiedzi. .
Nie przejmuj się. Masz okres. Może to kwestia upałów. U niektórych kobiet organizm wtedy wariuje ![]()
Mogą to być tez oznaki zbliżającej się owulacji.
Przez prezerwatywę nie zachodzi się w ciążę, więc raczej masz urojenia ![]()
Pamiętaj, że organizm kobiety to nie jest zaprogramowana maszyna i występują w nim zmiany. Długość cyklu, obfitość, bolesność, inne symptomy mogą się zmieniać. Może to być zmiana chwilowa (takie zawichrowanie w jednym cyklu), może być na dłużej lub nawet może się stać nową normą dla Ciebie. Nie zadręczaj się ciążą, bo jest ona naprawdę niezmiernie mało prawdopodobna.
Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi. Uważam że mając okres nie można być w ciąży pozatym był to stosunek zabezpieczony. Jednak znów popadam w jakieś paranoje ponieważ nagle mam straszne parcie na pęcherz nie wiem czy Stach i siła autosugestii jest aż tak duża... ja chyba zejde na zawal w nie długim czasie ![]()