Seks - luka w pamięci - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Seks - luka w pamięci

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Seks - luka w pamięci

Witam, mamy pewien problem.
Kochaliśmy się z dziewczyną i ona przeżywała wielokrotny orgazm. Trzęsła się przez około 20/25 min i po moim pójściu do łazienki nie pamiętała nic, prawie całego dnia. Zadawałem pytania co robiliśmy, co kupiłem, co piłaś, co jadłaś i nic. Jak by mi się śniło.
Nie piliśmy alkoholu ani nie zażywaliśmy narkotyków. Czy takie coś jest w ogóle możliwe?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Seks - luka w pamięci

Nie wiem.
Niech pójdzie do lekarza, luki w pamięci są niepokojącym objawem np. guza mózgu.

3

Guz mózgu?? Bez przesady, wydarzyło się to pierwszy raz.
Moja ukochana uważa że śniło mi się ( tak uważa ). Mniej więcej od 15 do 24 nic nie pamięta

4

asfar napisał/a:

Guz mózgu?? Bez przesady, wydarzyło się to pierwszy raz.
Moja ukochana uważa że śniło mi się ( tak uważa ). Mniej więcej od 15 do 24 nic nie pamięta

Zaniki pamięci to jeden z objawów różnych poważnych schorzeń, m.in. guza mózgu.
Gdybajcie sobie dalej, nikt Wam z fusów nie wywróży tutaj choroby.

5

A może miała napad padaczkowy? Napady są różne i różniste, o różnym stopniu nasilenia.

W każdym razie nikt tutaj na forum diagnozy nie postawi, pradwopodobnie potrzebne będzie eeg. Zaprowadź ją do neurologa, lepiej to sprawdzić.

6

Dokladnie, niech sie zglosi do jakiegos dobrego neurologa, luki w pamieci nie sa normalne a jesli bylalby to padaczka to jak najszybciej trzeba jej leki dobrac

7

asfar napisał/a:

Guz mózgu?? Bez przesady, wydarzyło się to pierwszy raz

Każda choroba daje kiedyś objawy ten pierwszy raz.

Tylko piszesz, że dziewczyna mówi,  zeto tobie się śniło.  To co ona (według jej wersji) robiła miedzy tą 15. a 24.?

8

Zdecydowanie tu nie ma jaj.
To mógł być napad padaczkowy, który może przybierać różne formy. Niekoniecznie człowiek się ślini i trzęsie. Utrata świadomości (wciąż  z otwartymi oczami) to właśnie mógł byś mały atak.
Nie bagatelizowałabym tego.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Seks - luka w pamięci

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024