Co się dzieje z tą dziewczyną przecież było dobrze - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co się dzieje z tą dziewczyną przecież było dobrze

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 31 ]

Temat: Co się dzieje z tą dziewczyną przecież było dobrze

Witam.
Chciałbym was  prosic o jakąś radę albo pomoc bo mam dziwna sytuacje z dziewczyną i włożyłem już w nią tyle czasu i poświęcenia ze już nie daje rady a bardzo mi na niej zależy.Z kobiecego punktu widzenia może coś wyciągnę z tego. To nasza historia

Poznaliśmy się na imprezie w październiku niby tylko znajomość bo mówiła, że nikogo nie szuka itd a jednak zaczęliśmy się spotykać coraz częściej zacząłem do niej przyjeżdżać coraz więcej czasu spędzaliśmy ze sobą. Spodobała mi się w sumie od razu i zacząłem się starać o jej względy a ona mimo, że dalej mówiła że nie szuka nikogo wciąż się ze mną spotykała jakieś wspólne wypady i chciała tego czasu ze mna coraz więcej. W lutym wyszło jakoś tak, że doszliśmy do takiego stopnia że zaczęliśmy się zachowywać jak para wspólne wieczory, pierwsze pocałunki całkiem inne zachowanie w stosunku do siebie a jak pytałem ją o związek to mowiła, że jeszcze nie. Ona jest zdania, aby stworzyć związek musi już być ta miłość, to całe kocham Cię (a ja jestem zdania ze w związku tworzy sie to cos miedzy dziewczyna a chłopakiem i ze własnie najpierw zaczynają ze soba chodzić i dalej sie to toczy..) Było wszystko dobrze walentynki te sprawy i jakiś tydzień pozniej jestem u niej i ona taka zmarnowana nic nic i w końcu wyciągnąłem od niej, że ona nie wie czy to ma sens bo nie czuje tego czegos i nie wie jak to bedzie a na prawde starałem się jak mogłem bo jest dla mnie wyjątkowa.Wytrzymaliśmy bez siebie tydzień pojechałem do niej i zaczęło się tak jakby od nowa miało być już dobrze i faktycznie bylo coraz lepiej byliśmy bardziej zżyci ze sobą bliżej siebie i pod koniec kwietnia pytam ja o związek na co mi ona ze jeszcze nie bo nie jest jeszcze pewna czy mnie kocha ale jednak nasze zachowania były jak para po prostu brakowało tego oficjalnego zatwierdzenia ze tak powiem. Bylo dobrze i w tym tygodniu przyjezdzam do niej i znów to samo ze ona nie wie czy to ma sens bo sie juz toczy i toczy i ona nie jest pewna czy to uczucie przyjdzie a mimo wszystko przez ten czas cały czas się zbliżaliśmy do siebie, poznaliśmy siebie w całości, mówiła, że docenia moje starania ze mówie to co ona chce usłyszeć, że jestem super i nagle takie coś znów. Byłem w sobote porozmawiać i że musi to przemyśleć był płacz smutek przytulała się i w pewnym momencie chciała mnie pocałować zbliżenie i zabrała głowę za chwile to samo i tak jakby spanikowała i żebym już się zbierał (bo miałem na trening jechac) Walczy sama ze sobą z tego co widze.I sie do niej zbytnio nie odzywałem od soboty zeby sobie przemyslala spokojnie  i wczoraj mi oznajmiła, że nic sie nie zmieniło i nie czuje tego czegos, że jestem dla niej ważny i może coś czuje ale nie wie co. Co w takiej sytuacji zrobić ? Jak ją przekonać do siebie? Prosze o jakąś poradę co z tym wszystkim zrobic bo już głupieje powoli nigdy za dziewczyną tak nie biegałem i się nie starałem.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Co się dzieje z tą dziewczyną przecież było dobrze

Dziewczyna może się miotać, bo jesteś dla niej dobry, ma w Tobie wsparcie, może się do Ciebie przytulić czy Cię pocałować. Z drugiej strony jednak nie czuje do Ciebie tej specyficznej chemii. Po prostu może bardzo Cię lubić i nie chcieć zranić Twoich uczuć swoim ostatecznym powiedzeniem "NIE" i tracić osoby, która jest na jej każde zawołanie. Nie wiem, ile ma lat, ale jest to zachowanie niedojrzałe. Rani Cię tak czy siak.
Jestem przekonana, że gdyby trafiła na chłopaka, do którego poczułaby tę prawdziwą chemię, nagle do związku byłaby gotowa bez mrugnięcia okiem. Jeśli nie chcesz cierpieć, jedyną opcją jest postawienie sprawy na ostrzu noża: ma się określić W TYM MOMENCIE i DEFINITYWNIE, o co jej chodzi. Bez "nie wiem", "może kiedyś poczuję coś więcej". Koniec robienia nadziei, przytulanek i spotkań bez zobowiązań. Drogi są dwie: albo jesteście ze sobą, albo nie i do widzenia. Ty w tym wypadku też musisz być pewny czego chcesz, nie dawać się nabrać na krowie oczy czy inne płacze. Wystarczająco się starałeś, a ten wpis jest dowodem na to, że sytuacja zaczyna Cię ostro frustrować. Nie czekaj, aż w końcu trafi na swojego księcia, bo być może Ty w tym momencie tracisz szansę na swoją królewnę uganiając się za kimś, kto z Tobą nie chce być.

3

księżniczkuje !chyba  za dużo romansów  czyta big_smile

4 Ostatnio edytowany przez natkap (2015-06-23 17:38:18)

Tak samo uważam - księżniczkuje.

Szczerze? normalny facet dawno odpuściłby sobie dziewczyny, która liże się z nim, a później jak dama odpowiada, że ona nie chce nic... oh ah...
a ty analizujesz jej zachowanie, a to wygląda tak jakby jej się w dupie poprzewracało,
bo mimo tego, że ona Cię odpycha - Ty nie odpuszczasz już kilka miesięcy.

W sumie też mogłabym mieć faceta, który budowałby moje ego...;D
Sorry, że tak chamsko, ale większość facetów wie, co zrobić w takiej sytuacji.

Mój lata tylko za mną, kiedy popełni głupotę, a ty latasz za nią jak pies za suką, choć jasno Ci mówi, że nic nie chce.
...ale sprytnie owinęła Cię wokół palca, karmiąc pocałunkami, byś dalej latał.

Logicznie... jeśli ktoś nas odrzuca, to sobie darujemy.
Ja rozumiem zauroczenie, milość, ale troszkę szacunku do siebie miej...

Mój facet ze mną zerwał niedawno, ale jak to powiedział 'nie jestesmy razem, ale to tylko formalnosc' a nadal pieścił mnie itd..
Po kilku dniach powiedziałam mu, ze tak nie chce i nie odpisywałam mu ani na 1 smsa, nie odbieralam telefonów, BO JEDYNE, CO MOGŁAM ZROBIĆ ROZSĄDNEGO, TO BYCIE KONSEKWENTNĄ. i wrócił...

...dziwi mnie tylko, że jesteś facetem, który zostaje odrzucony Bóg wie iel czasu, a nadal sie narzucasz.

5

natkap -racja ,  autorze -weż nie odzywaj się i nie przyjeżdżaj jakiś czas a będziesz widział jak się zacznie płaszczyć , beczeć i przepraszać.

6 Ostatnio edytowany przez nokia5200 (2015-06-23 18:42:51)

Po prostu strasznie mi na niej zależy ja jak ja poznałem to dla mnie był taki strzał i jest mi ciężko bez niej tym bardziej ze tyle chwil razem
Boska- ten nasz cały czas mimo, że nie był to jakiś oficjalny związek to ona jednak była o mnie zazdrosna np jak bywaliśmy na jakichś imprezach i koleżanki mnie zaczepiały, również dla mnie palić przestała nigdy jej nie powiedziałem żeby nie paliła tylko wiedziała ze nie popieram tego i rzuciła i inne rzeczy które pokazywały ze jesteśmy para ze nasze zachowania były takie jak w związku powinny byc

to od poczatku wszystko dziwnie szło bo niby mówiła ze nie szuka nikogo a jednak nabierała ochoty na spotkania ze mna i w ogóle. Jest to trudna do zdobycia dziewczyna dlatego dawałem od siebie ile mogłem by zobaczyła ze nie jestem tylko żeby sobie skorzystać i dowidzenia, również to zdobywanie jej dawało mi dużą satysfakcje i daje w sumie dalej tylko już na prawdę jestem w kropce. Myślałem ze od lutego już będzie to trwać i trwać cały czas sie dogadywaliśmy nawet żadnych kłótni nie było może tam takie śmieszne złości. Tez nie ograniczałem naszego "zwiazku" do siedzenia w domu, zabierałem ja gdzie się dało kino rower itd i widać ze była zadowolona nawet sama mi mówiła, że jest przy mnie szczęśliwa , że mówię to co ona chce usłyszeć i na prawdę o nią dbam i nagle takie coś. Mi się wydaje, że może się czegoś przestraszyła a może sie czegoś obawia

Własnie od wczoraj tak postanowiłem żeby sie wyciszyć i czekać czy zatęskni

7 Ostatnio edytowany przez natkap (2015-06-23 18:42:46)

CZEGOŚ BARDZO WAŻNEGO NIE ROZUMIESZ!
Dałeś jej palec, a ona zapierdoliła Ci rękę!
+ żyjecie w jakimś friendzone jak w gimnazjum jakimś.

hahha ale ona to docenia, docenia to bardzo, ale po co ma być Twoją dziewczyną oficjalnie,
jak w sumie robisz za jej chłopaka, a raczej za rumaka.

Doceniam takich facetów jak Ty i fajnie, że tacy istnieją - uwierz, ale ona nie doceni tego w 100%,
bo jeśli jest szczęśliwa przy Tobie, całuje Cię, ale mimo wszystko nie chce z Tobą być,
tzn. że ma zbyt wiele i jej się w główce pomieszało.

Od razu Ci piszę, że ona z Toba nie będzie nawet jakbyś gwiazdkę z nieba jej dał.
Jedyny efekt jaki uzyskasz to będąc stanowczym. Jeśli znowu powie, że nie chce - odpuść.
Nie bądź jej żadnym dobrym  przyjacielem!!!

docenisz jak stracisz wink to jej się przyda.

a jeśli odpuści sobie fajnego faceta - docenisz również siebie i nie jedna laska Cię doceni... ;p

8

No może ma zbyt wiele bo chciałem zawsze, żeby było jej najlepiej i sie do mnie przekonała oczywiście nie było takich rzeczy aż tak często ale jednak zawsze się starałem. Ona też w sumie czasem proponowała jakaś pizze, zeby gdzieś wyjść i w ogóle

9

ile Ty masz lat w ogóle?

Czemu karmisz się jej pocałunkami i jej kilku razowym zaproszeniem na pizze, czy coś?
Zachowujecie się jak przyjaciele, którzy pozwalają sobie od czasu do czasu na więcej.

Chyba Ci się to podoba, taka relacja, jeśli tkwisz w tym kilka miesięcy.

Jestem osobą bardzo miękką, ale po 2 tyg takiego friendzonowania z moim facetem, powiedzialam dość.
Jak Ty wytrzymujesz, to ja nie wiem...

Umów się z nią na spotkanie, nie bądź czuły - bo nie jesteś jej facetem wink
Porozmawiaj z nią grzecznie, jesli znowu powie to, co zawsze.
Powiedz, że ty już odpuszczasz sobie, że to również Cię dotyka, masz uczucia i nie możesz tkwić w czymś takim dalej...
I zero kontaktu.

Niech sobie znajdzie innego woła, bo na razie robisz za niego.

DOCENI JAK STRACI.. teraz nie ma, co doceniać, bo ciągle ma wszystko.

10

jakoś mi się wydaje że chyba do dzieciaka piszemy???

11 Ostatnio edytowany przez nokia5200 (2015-06-23 19:15:14)

19 w marcu skończyłem, spokojnie żaden dzieciak, po prostu tak mam i nie potrafie nic z tym zrobić boje się ja stracić po prostu
Ja sam się zastanawiam dlaczego ona mi siebie daje skoro ciągle nie jest pewna, nie rajcują mnie takie rzeczy bez zobowiązań zbliżyliśmy sie do siebie bardzo z myślą że bedzie iskrzyć i jakoś tak wychodzi ze sie przytulamy jakieś pocałunki zachodzą a ona walczy ze sobą

12

Kamoa napisał/a:

jakoś mi się wydaje że chyba do dzieciaka piszemy???

Sama nie wiem... Osoba, która kocha za wszelką cenę chce szukać sygnały miłości od drugiej osoby.
Oczywiście JA TEŻ TAK MAM, że szukam sygnałów czasem na siłę, tyle że ja po 2 tygodniach friendzonowania z moim partnerem, odpuściłam, bo mnie relacje takie bolały, a tu kilka miesięcy i nie odpuszcza...

Ty możesz sobie tak wmawiać, że ona jest trudną laską itd.. ;p
..ale przyjdzie następny, pierdzielić się z nią nie będzie. Postawi sprawę jasno i dziewczyna ryczeć za nim będzie. ;p

13

natkap napisał/a:

Ty możesz sobie tak wmawiać, że ona jest trudną laską itd.. ;p

Jest jest znam innych którzy próbowali i dawali sobie spokój po miesiącu dwóch bo im się nie udawało a ja się zaparłem i w jakimś stopniu ją przekonałem do siebie i w ogole

14

Ja nadal obstawiam za tym, że jak się nagle zjawi odpowiedni, to nie będzie patrzeć, czy jest gotowa na związek czy nie. Tym bardziej, jeśli to ona będzie musiała zwrócić na siebie jego uwagę. Ona od początku wszystko na tacy od Autora dostała, to nie docenia i traktuje go bardziej jak przyjaciela. Raz byłam w takim friendzone (na miejscu tej dziewczyny) w wieku 18 lat, też się z tym chłopakiem całowałam i takie tam. Zgadnij drogi Nokio, jak to się skończyło? wink

15

Była, zapewne nic z tego nie wyszlo. No może macie racje ze jak ten ktos sie zjawi to nei bedzie patrzec.

16

Dokładnie. Pewnego dnia się zjawił pewien pan Jakub i o tym moim "piesku" zapomniałam z dnia na dzień, przeżywał to długie miesiące.
POKAŻ JEJ, ŻE JESTEŚ FACETEM! Nawet, jeśli Cię odrzuci, to będziesz się czuć o niebo lepiej ze świadomością, że nie pozostałeś jej marionetką i zapchajdziurą, a się postawiłeś. Miała wystarczająco dużo czasu, aby się określić.

17 Ostatnio edytowany przez natkap (2015-06-23 19:33:16)

Byla_Narzeczona napisał/a:

Ja nadal obstawiam za tym, że jak się nagle zjawi odpowiedni, to nie będzie patrzeć, czy jest gotowa na związek czy nie. Tym bardziej, jeśli to ona będzie musiała zwrócić na siebie jego uwagę. Ona od początku wszystko na tacy od Autora dostała, to nie docenia i traktuje go bardziej jak przyjaciela. Raz byłam w takim friendzone (na miejscu tej dziewczyny) w wieku 18 lat, też się z tym chłopakiem całowałam i takie tam. Zgadnij drogi Nokio, jak to się skończyło? wink

On tego nie rozumie..
Będzie ciągle tłumaczyć się, że ona zbywała już wielu, że ona trudna jest...
Zbywała, bo widocznie nie byli w jej guście - proste i logiczne.
Zdziwisz się jeszcze. smile
Każdy życzy Ci tu dobrze, daje dobrą radę. BĄDŹ STANOWCZY... ale Ty opowiadasz dalej jaka to ona trudna.

Trudna to jest polityka naszego kraju, a nie laska, która ma wszystko.
Straci Ciebie, to doceni.

18

SPOKOJNIE, JESZCZE NIE WSZYSTKO STRACONE.
Ważne, że wie, że jesteś super!
Teraz pokażesz jej, że czas wspaniałości się skończył.
To wtedy nabierze rozsądku.

...ale glupiutkie te laski, nie wierze. xD

19

natkap napisał/a:

On tego nie rozumie..
Każdy życzy Ci tu dobrze, daje dobrą radę. BĄDŹ STANOWCZY... ale Ty opowiadasz dalej jaka to ona trudna.

...albo i nie big_smile To zależy, jak poważnie traktuje Nokię i jak bardzo go szanuje. Tylko jeśli ktoś kogoś szanuje, to się liczy z jego uczuciami, prawda?

20

To dziekuje za waszą pomoc podaliście mi na tacy ze miała za duzo ode mnie i dam sobie na wstrzymanie. Może zateskni przejrzy na oczy, może coś się zmieni a ja w tym czasie popracuje nad sobą samym i otworze się na innych. Jeszcze raz dziekuje wink

21

nokia5200 napisał/a:

To dziekuje za waszą pomoc podaliście mi na tacy ze miała za duzo ode mnie i dam sobie na wstrzymanie. Może zateskni przejrzy na oczy, może coś się zmieni a ja w tym czasie popracuje nad sobą samym i otworze się na innych. Jeszcze raz dziekuje wink

Nie ma za co. My też dokładnie nie wiemy, co księżniczka ma w głowie, ale jedno jest pewne "docenisz jak stracisz".

Do siebie żalu nie miej, długo wytrwałeś.. nie wiem jak Ty to zrobiłeś.
Ja psychicznie byłabym już wykończona.

Żyj swoim życiem, może wróci, a jak nie - to znaczy, że dalsze latanie za nią byłoby bez efektu dla Ciebie, więc skrócisz sobie latanie za laską, która ma w nosie Cię.

22

natkap napisał/a:

On tego nie rozumie..

...albo i nie big_smile To zależy, jak poważnie traktuje Nokię i jak bardzo go szanuje. Tylko jeśli ktoś kogoś szanuje, to się liczy z jego uczuciami, prawda?

Ludzie jak mają za dużo w dupie, to mają mętlik w głowie.
Ostatnio jedna dziewczyna założyła temat, że z jednym facetem jest i go kocha, a drugi seksualnie ją podnieca...
I też ma za dużo w dupie, bo facet wie o tym drugim, że on jej się podoba, a nadal w tym tkwi... ;p

MASZ PRZYKŁAD JAKI BŁĄD POPEŁNIA FACET!

23

Sam nie wiem jak tyle wytrwałem po prostu tak sie zakochałem też mi psycha siada czasem ale po prostu ona ma w sobie to coś i to nie chodzi o to ze jest piekna podniecajaca ale to coś innego.

24

natkap napisał/a:
natkap napisał/a:

On tego nie rozumie..

Ludzie jak mają za dużo w dupie, to mają mętlik w głowie.
Ostatnio jedna dziewczyna założyła temat, że z jednym facetem jest i go kocha, a drugi seksualnie ją podnieca...
I też ma za dużo w dupie, bo facet wie o tym drugim, że on jej się podoba, a nadal w tym tkwi... ;p

MASZ PRZYKŁAD JAKI BŁĄD POPEŁNIA FACET!

Czytałam, na to brak mi słów w ogóle.

25

nokia5200 napisał/a:

Sam nie wiem jak tyle wytrwałem po prostu tak sie zakochałem też mi psycha siada czasem ale po prostu ona ma w sobie to coś i to nie chodzi o to ze jest piekna podniecajaca ale to coś innego.

jasne ;D każda ma to coś. xD
Wiesz, co mi się wydaje?
Ludzie lubią to, co niedostępne. Chcemy mieć to, co nie możemy mieć.
I to Cię kręci.

życzę, byś troszkę zmądrzał, bo źle Ci wróżę, jeśli będziesz jej wołem.

26

bylo kilka dziewczyn wczesniej ale za zadna tak nigdy nie biegalem nie staralem sie jak wlasnie za nią. Ja wiem ze zle robie bo czasem siebie juz nie szanuje w tym wszystkim

27

tak sie zastanawiam co z ciebie za facet bardziej przypominasz mi troki od przetartych kaleson ksiezna niezdecydowana i ksiaze wybitnie romantyczny i delikatny acz glupi robi panna z toba co chce rozumiem ze mozna sie zakochac zglupiec i wszystko na raz ale ksiaze GODNOSCI  troszke a gdzie twoj honor i  charakter facet bez charakteru to takie troki od kaleson czym dluzej bedziesz to ciagnol bez zadnych konkretow tym bardziej koniec bedzie  bolal bo koniec jest nieunikniony tylko kwestia czasu

28

nokia5200 napisał/a:

A seks to w ogole byl? Bo tak piszesz zescie para a nic na ten temat? Ja mysle ze nic nie wskorasz i lepiej znajdz sobie inna panne.
Tym bardziej z takim podejsciem.

29

Nie było sexu. Porozmawialiśmy sobie wczoraj i dałem jej tydzień na określenie się i albo w tą albo w tamtą bo oboje się męczymy. Jak mówicie pisać z nią troszkę przez ten tydzień czy dać spokój na spokojne przemyślenie?

30

Pisz, dzwoń, kup jej kwiatki jeszcze i zaproś do kina, a potem do restauracji na obiad........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

31

Pozwolę przetłumaczyć powyższy wpis, bo mógłbyś zrozumieć go na opak (nawet pomimo 268 kropek), bo jesteś tak samo głupi (pod względem zakochania) jak ja jeszcze kilka lat temu)

Nie pisz, nie dzwoń, a najlepiej nawet nie odpisuj gdy ona pierwsza zagada

Posty [ 31 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co się dzieje z tą dziewczyną przecież było dobrze

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024