Witam. Może któraś z Was poratowała by mnie informacją bo nie mam kogo zapytać. Czy ktoś się orientuję czy nr z heyah bedzie mi ściągał w Holandii czy będę musiała zmienić kartę sim? A jesli będzie ściągać to czy jak będe pisać do Polski to będzie mi brało jak w Polsce czy więcej? Dziękuję z góry ![]()
A nie prościej zmienić kartę sim ? Lebara np, dzwonisz za naprawdę niskie stawki . Przy polskiej karcie roaming Cię utopi ![]()
3 2015-06-24 23:20:58 Ostatnio edytowany przez Bullinka (2015-06-24 23:28:25)
Jesli masz uruchomiony roaming to bedzie dzialala. Bedziesz placila za polaczenia przychodzace. Za wychodzace duzo drozej niz w PL. Sms-y wysylane takze drozsze-nie wiem czy odbior masz za darmo czy nie.
Jesli masz dobra taryfe w Heyah to za minute gadania z kims kto dzwoni do ciebie z PL zaplacisz od 25 groszy w gore. Jesli sama zadzwonisz to za minute polaczenia zaplacisz od 1,07 w gore.
Proponuje zakup startera z Lebary i doladowania Lebara One-dzwonisz do PL za kilke centow. Przy doladowaniu 10 euro 10=20 placisz 10 euro a dostajesz 20 + 20 pierwszych minut do Lebary za darmo. Minuta do Pl 20 centow, sms chyba 6 lub 7 centow. Przy doladowaniu jako uruchomiony pakiet za 30 euro-rozmowy no limit w Lebarze + internet.