badania krwi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: badania krwi

Jestem z chłopakiem ponad 2 lata. Gdy zaczynaliśmy być razem uznalismy, że nie będziemy się spieszyć z seksem. Powiedział, że da mi zdecydować kiedy to zrobimy.....
Chce wiec by stało się to juz niedługo. Planuje iść do ginekologa po tabletki i zrobić badania krwi itp. Chce wiedzieć czy jestem zdrowa i seks nie będzie miał przykrych konsekwencji.  Poprosiłam go, by zrobił badania krwi, by mieć pewność zdrowia z obu stron.
Problem w tym, że on nie chce iść na badania bo uważa, że to głupie i niepotrzebne. Fakt, nie powiedziałam mu po co ma na nie iść, bo chce by to była miła niespodzianka. 

Doradźcie, jak go przekonać do badan, tak by mój plan byli dalej niespodzianka? A może te badania nie są aż tak potrzebne? Pomóżcie!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: badania krwi

Ale jakie badania chcesz, żeby zrobił? Zwykłą morfologię? big_smile

3

Tak, zwykłą morfologię.
A powinnam wymagać czegoś jeszcze?

4

Podwyższone WBC lub leukocyty powiedzą Ci, że z seksu nici, bo cos mu dolega?

5 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2015-06-08 22:50:12)

Niespodzianką nazywasz, pokazanie Chłopakowi wyników morfologii?

Ile Wy macie lat?

Oczywiście Tobie chodzi, że jak będziecie mieli dobre morfologie, to będziecie uprawiać seks, prawda?

6

Chodzi mi o to by sprawdzić czy oboje jesteśmy zdrowi i jakby co żadne z nas niczym drugiego nie zarazi. Jeśli są jeszcze jakieś inne badania które dają możliwość sprawdzenia to proszę o rade.

7

Powiedz mu z grubej rury: "Słuchaj, zrób test na HIV, weneryczne". Jak kocha, zrobi tongue

8

Azaliż napisał/a:

Powiedz mu z grubej rury: "Słuchaj, zrób test na HIV, weneryczne". Jak kocha, zrobi tongue

Niestety, ale muszę się zgodzić z Azaliżem, chodź to z trudem piszę:)

A  tak serio, dobrze Ci Azaliż napisał.

9

Ewentualnie dodaj test na HPV, o resztę badaj pytaj dziewczyn smile

10

Ale co ci da sama morfologia? Z niej nie wyjdzie czy nie ma żadnej choroby wenerycznej. No chyba ze ewentualna anemia tez kwalifikuje do dalszej wstrzemięźliwości.
W tym wypadku chlopak słusznie twierdzi, że to głupie i niepotrzebne.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024