Grzybica ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Grzybica ?

Cześć chłopaki.
   Mam 22 lata, a moja kobieta 25 .Błagam o pomoc. Otóż od tygodnia zacząłem sypiać ze swoją kobietą i robiliśmy to już 5 razy ale wczoraj doznałem szoku !. Za każdym razem robiliśmy to bez prezerwatywy. Ale piszę w innej kwestii. Zawsze miałem czystego penisa nigdy mi nic nie dolegało, aż tutaj nagle wczoraj wstaję patrzę na mojego PENISA i załamałem się ! KURDE CO TO JEST ? Grzybica ? HIV ? UMIERAM ?

Patrzcie na zdjęcia mojego Penisa co się stało ?

wgrajo.pl/img/1mim.jpg
wgrajo.pl/img/2pqp.jpg
wgrajo.pl/img/3ncn.jpg
wgrajo.pl/img/4rdr.jpg
wgrajo.pl/img/5lvl.jpg
wgrajo.pl/img/6bob.jpg

Do jakiego lekarza powinienem się z tym udać ? Co to może być ? Powiem szczerze, że nigdy czegoś takiego nie miałem tych plam, pryszczów czy co to jest i normalnie przeraziłem się strasznie wczoraj jak to zobaczyłem. Zaraziłem się od dziewczyny czymś ? NIGDY WCZEŚNIEJ CZEGOŚ TAKIEGO NIE MIAŁEM !

NIGDY WIĘCEJ SEXU BEZ PREZERWATYWY !!!

Sorki za jakoś zdjęć i w ogóle, że na forum ale jakoś nie wiem gdzie mam spytać co z tym zrobić do jakiego lekarza się udać

PROSZĘ O POWAŻNE POTRAKTOWANIE SPRAWY, a nie hejty jaki mały itp... bo to nic nie wnosi

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Grzybica ?

być może. ja jak złapałam to penis mojego narzeczonego podobnie wyglądał. zapytaj jej czy ma infekcje (pomijając że powinna Ci powiedzieć o tym wcześniej), bo jeśli on wie co ma  to będzie prościej. Swędzi ją albo Ciebie?

3

Idź do lekarza, a nie na forum... smile smile

4

Do lekarza z tym! Partnerka mogła mieć jakąś infekcje, która przeszła na Ciebie wink... jeśli jej coś dolega, np swędzi ją albo piecze musicie leczyć się oboje !

5

Spokojnie, idź do apteki, kup Clotrimazolum i smaruj. Jak po trzech dniach nie zejdzie to trzeba do urologa sad. Aha i pytanie, czy partnerka była wydepilowana ?. Bo takie odrastające, ostre jak szpilki włoski są właśnie często przyczyną takich infekcji. I myj sprzęt szarym mydłem bez żadnych pachnideł.

6

Stary Wuj napisał/a:

Spokojnie, idź do apteki, kup Clotrimazolum i smaruj. Jak po trzech dniach nie zejdzie to trzeba do urologa sad. Aha i pytanie, czy partnerka była wydepilowana ?. Bo takie odrastające, ostre jak szpilki włoski są właśnie często przyczyną takich infekcji. I myj sprzęt szarym mydłem bez żadnych pachnideł.

To świetna rada! Clotrimazolum plus szare mydło. Jeszcze dołożyć Tribiotic.
Już to kiedyś słyszałem: szare mydło + clotrimazolum (na grzyby) + tribiotic (na bakterie).
Jak nie pomoże w ciągu paru dni to do lekarza.

7

Gary napisał/a:
Stary Wuj napisał/a:

Już to kiedyś słyszałem: szare mydło + clotrimazolum (na grzyby) + tribiotic (na bakterie).

Podpinam się. Jak w ciągu 3 dni nie będzie poprawy, leć do urologa.

8

Cynicznahipo napisał/a:

Raczej do dermatologa.

9

Janix2 napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:

Raczej do dermatologa.

Mojego męża z objawami grzybicznymi odesłano do urologa.

10

Gary napisał/a:

Spróbuj tej rady, powinno pomóc.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024