Dziwna sytuacja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Dziwna sytuacja

Witam pisze tu poniewaz chcialam sie doradzic co sadzicie na ten temat ktory napisze. Otoz mam przyjaciolke ktora ma meza 3 dzieci i zawsze byla dla mnie mila fajna i wogole az do pewnego czasu co sie zaczelo z nia dziac zaczela narzekac ze jest grruba, brzydka ze nikt jej nie lubi a wszystko zaczelo sie od portalu Facebook zaczela sobie dodawac swoje zdjecia ale nie pojawialy sie komentrze ani lajki w duzych ilosciach najwiecej z 3 lub 4 lajki, i nagle skoczyla na mnie ze ja mam duzo lajkow i ze mi ludzie komentuja ze ja jestem ladniejsza bardziej lubiana,az wczoraj na mnie najechala ze ja sie fascynuje swoimi zdjeciami ze jest ze mna cos nie tak , chcialam dodac ze jak ja dodam zdjecie to sie nie fascynuje tym i nie oznaczam jej na. tym zdjeciu. a ona mnie oznacza, nawet jak doda zdjecie dziecka swojego, prosila sama o lajki i komentarze, przez nia wpadam w kompleksy,jeszcze zaczela zwalac wine na mnie a. to ona sama mmnie atakuje teraz udaje niewinna, jak myslicie warta z taka sie zadawac? czemu ona mi tak zazdrosci?

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024