Zakochanie w przyjaciółce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochanie w przyjaciółce

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Zakochanie w przyjaciółce

Jestem facetem a mimo wszystko postanowiłem napisać na tym forum.

Wszystko zaczęło się w wakacje 2014. Poznałem ją, strasznie mi się spodobała. Mamy dużo wspólnych znajomych wiec wiele czasu w te wakacje spędziliśmy razem. Wiedziałem, że spotyka się z innym facetem więc niczego nie próbowałem. Byla z nim 8 miesięcy, nie są juz razem od ok. 2-3. Przez ten czas cały czas utrzymywalem z nią kontakt. Od tamtego czasu miałem dwie dziewczyny, lecz cały czas czułem coś do owej przyjaciółki. Zimą 2014-2015(miała chlopaka) była u mnie w domu, a my całowaliśmy się. Wtedy przykonałem się ze cos do niej czuje. Stwierdziliśmy jednak, ze to nic nie oznacza, bo ona miała chlopaka, a ja spotykalem się z inną dziwczyna. W ciągu ostatnich 3 miesięcy naprawde nasz konakt uległ znacznej zmianie, przychodzimy do siebie nawzajem czesto. Gotujemy razem, pomagam jej z angielskim, zamawiamy sobie pizze, jezdzimy nad jezioro, chodzimy na lody itp. Czesto lezymy na sobie, dotykamy się, ona masuje mi plecy lub ja ją delikatnie dotykam po brzuchu(poprostu sprawia nam to przyjemnosc). Mówimy sobie o wszystkim. Ona mówi o chłopakach, ja o dziewczynach itp.
Na pożegnanie przytulamy się, lecz wydaje mi się ze ona trzyma bezpieczny dystans miedzy naszymi twarzami.
Najlepsze jest to, że nie traktuje mnie jak swojego "starszego brata" czy jakiekolwiek rodzeństwo czy coś w tym stylu. Zwykły przyjaciel, czy jak ona to mowi Hubson(Hubert). Może mam jeszcze jakieś szanse? Nawet minimalne, ja i tak je wykorzystam. Z tego co wiem, kiedyś się jej podobałem, ale wtedy nie miałem jeszcze przyjemnosci jej poznać.
Ciągle o niej myślę.
Co robić? proszę, doradźcie mi. Jestem zakłopotany.. Jakieś rady, pomoce, co mam z nią robić, jak spędzać czas, a może mam się odkochać? Czy może potrzeba na to wszystko czasu? A ze mną naprawdę byłaby szczęśliwa, bo sam szukam tej jedynej ;/
PS. Za 2 dni jedziemy razem na szkolną wycieczke 5dniową w bieszczady. Bedziemy mieszkać w domkach a wieczory mamy tylko dla siebie. Będą imprezy i alkohol, wiec myślę czy nie probować czegoś lub poprostu powiedzieć jej co do niej czuje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zakochanie w przyjaciółce

Według mnie ona sama nie wie co ma zrobić. Możliwe, że się pogubiła. Z jednej strony daje Ci się dotykać po brzuchu, robi Ci masaże - ogólnie mówiąc spędzacie miło czas, a z drugiej nie wie czy coś zaczynać. (Nie doczytałam tego lub możliwie nie zrozumiałam - Oboje teraz kogoś macie?) Jeśli nie to próbuj szczęścia. Nic nie stracisz a możesz zyskać. Najlepiej powiedzieć jej wprost. Zwłaszcza, że jesteście tak blisko. Powodzenia. Daj znać jak poszło.

3

Teraz oboje nikogo nie mamy.

4

wyszlo super jestesmy razem pozdrawiam

5

liberos97 napisał/a:

Oo, to fajnie, opowiedz coś więcej smile

6 Ostatnio edytowany przez Skywalk (2015-06-15 01:12:56)

Ty z nią tyle nie gadaj tylko przystąp do dzieła jak na faceta przystało. Ileż moża sie głaskać po brzuszku , zrób pożytek z tego czym obdarowała Cię natura bo bez dobrego seksu to  raczej związku nie stworzysz a potem dopiero rozkminiaj co i jak. Kręciłeś ją kiedyś dopóki nie stałeś sie jej przyjaciółką z penisem. To nie tędy niestety droga , najpierw poznawanie i przejscie na płaszczyznę seksu a dopiero pózniej po paru miesiącach bycia razem można ewentualnie pomyśleć o znajomości jak o przyjaźni z bonusikiem o ile oczywiście komuś taki układ odpowiada.

7

liberos97 napisał/a:

Oo, to fajnie, opowiedz coś więcej smile

8

Przepraszam, niechcący dodałam post na forum, bo były jakieś problemy z forum i teraz mi dodało jeszcze raz.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochanie w przyjaciółce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024