Witam was dziewczyny! Ostatni okres dostałam 6maja. Teraz czekam i czekam...z reguły mam 28-30 dni...ale sie trochę martwię. Moj chłopak nigdy we mnie nie dochodzi ani płyn sie nie wydostaje. W sumie nigdy nie dochodzi.. Od kilku miesięcy sie tak kochamy ze on nigdy nie dochodzi ani płyn sie nie wydostaje. Kochałam sie w tym miesiącu 3 razy ale to w dni niepłodne. Ostatnio dużo stresu miałam i pęcherz miałam chory.
1 2015-06-04 12:29:05 Ostatnio edytowany przez Wiewiorka233 (2015-06-04 13:32:32)
Jeśli uprawiacie jakąkolwiek formę seksu, możesz być w ciąży. Najlepiej zrób test będziesz miała pewność, czy faktycznie spodziewasz się dziecka czy to fałszywy alarm wywołany np. stresem? Zabezpieczacie się jakoś? Jak wygląda Wasz seks, skoro piszesz, że nie dochodzi? Ile macie lat? Pozdrawiam, Iga
XXI wiek, apteka na każdym rogu, test kosztuje grosze. Odpowiedz przychodzi po dwóch minutach...
Jeśli uprawiacie jakąkolwiek formę seksu, możesz być w ciąży. Najlepiej zrób test będziesz miała pewność, czy faktycznie spodziewasz się dziecka czy to fałszywy alarm wywołany np. stresem? Zabezpieczacie się jakoś? Jak wygląda Wasz seks, skoro piszesz, że nie dochodzi? Ile macie lat? Pozdrawiam, Iga
On nie dochodzi we mnie ani na zewnątrz, czekam aż ja dojdę i tyle. W tym miesiącu robiliśmy to 2-3 razy i w dni niepłodne i jak mowię nie doszedł we mnie. Termin okresu mam na dzisiaj
Skoro termin okresu masz na dzisiaj, to na czym polega problem?