Moja wlosy sięgają obecnie do pasa, są falowane, ale nie od samej głowy. Jednak są przesuszone, żadne odżywki nie pomagają. Do tego grzywka(na bok) strasznie sie kreci...a to nieładnie wygląda..ogólnie mam z nimi wielki problem..Nie mam pojęcia jakich kosmetyków używac aby je odbudowac... Byłabym wdzięczna, gdybyscie podawali konkretne nazwy.
1 2009-11-26 18:47:02 Ostatnio edytowany przez nirvanka34 (2009-12-17 19:51:38)
masz piękne włosy, co Ty od niech chcesz?
może Avon, przeciw puszącym się włosom- ładnie wygładza to serum ![]()
maseczka WAX do włosów zniszczonych i suchych, o tak polecam, mi pomogła, włosy po niej są naprawdę wygładzone i miękkie ![]()
Ja bym sie ogoliła na łyso
:D
A tak poważnie to są preparaty do pięlegnacji takich włosów.
Kurcze ja mam mega proste włosy i marzą mi sie długie i kręcone ![]()
albo jeszcze Sunsilk krem wygładzający bez spłukiwania (taki fioletowy) ![]()
mhm...ale taki krem daje efekt prostujący, czy podkresla skręty?
włosy są gładsze, no bardziej wygładzone i ślicznie pachną; po prostu są ładniejsze, a czy prostsze to zależy jak umyjesz włosy, ja np. jak się położę z wilgotnymi to mam na drugi dzień ładnie pofalowane i wtedy np używam tego kremu ![]()
Moja wlosy sięgają obecnie do pasa, są falowane, ale nie od samej głowy. Jednak są przesuszone, żadne odżywki nie pomagają. Do tego grzywka(na bok) strasznie sie kreci...a to nieładnie wygląda..ogólnie mam z nimi wielki problem..Nie mam pojęcia jakich kosmetyków używac aby je odbudowac... Byłabym wdzięczna, gdybyscie podawali konkretne nazwy.
mam dokladnie tą samą sytuację co Ty.
po myciu (ok co 2 dni) rozczesuje włosy,daję odżywkę i spray nabłyszczający.
fale mam ładne tylko przez 1 dzien a na drugi juz są takie nijakie.