Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, w³a¶nie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady u¿ytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : mi³o¶æ, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj siê !!!
Strony: 1
Moja wlosy siêgaj± obecnie do pasa, s± falowane, ale nie od samej g³owy. Jednak s± przesuszone, ¿adne od¿ywki nie pomagaj±. Do tego grzywka(na bok) strasznie sie kreci...a to nie³adnie wygl±da..ogólnie mam z nimi wielki problem..Nie mam pojêcia jakich kosmetyków u¿ywac aby je odbudowac... By³abym wdziêczna, gdybyscie podawali konkretne nazwy.
Ostatnio edytowany przez nirvanka34 (2009-12-17 18:51:38)
masz piêkne w³osy, co Ty od niech chcesz?
mo¿e Avon, przeciw pusz±cym siê w³osom- ³adnie wyg³adza to serum ![]()
maseczka WAX do w³osów zniszczonych i suchych, o tak polecam, mi pomog³a, w³osy po niej s± naprawdê wyg³adzone i miêkkie ![]()
Ja bym sie ogoli³a na ³yso ![]()
A tak powa¿nie to s± preparaty do piêlegnacji takich w³osów.
Kurcze ja mam mega proste w³osy i marz± mi sie d³ugie i krêcone ![]()
albo jeszcze Sunsilk krem wyg³adzaj±cy bez sp³ukiwania (taki fioletowy) ![]()
mhm...ale taki krem daje efekt prostuj±cy, czy podkresla skrêty?
w³osy s± g³adsze, no bardziej wyg³adzone i ¶licznie pachn±; po prostu s± ³adniejsze, a czy prostsze to zale¿y jak umyjesz w³osy, ja np. jak siê po³o¿ê z wilgotnymi to mam na drugi dzieñ ³adnie pofalowane i wtedy np u¿ywam tego kremu ![]()
nirvanka34 napisa³:
Moja wlosy siêgaj± obecnie do pasa, s± falowane, ale nie od samej g³owy. Jednak s± przesuszone, ¿adne od¿ywki nie pomagaj±. Do tego grzywka(na bok) strasznie sie kreci...a to nie³adnie wygl±da..ogólnie mam z nimi wielki problem..Nie mam pojêcia jakich kosmetyków u¿ywac aby je odbudowac... By³abym wdziêczna, gdybyscie podawali konkretne nazwy.
mam dokladnie t± sam± sytuacjê co Ty.
po myciu (ok co 2 dni) rozczesuje w³osy,dajê od¿ywkê i spray nab³yszczaj±cy.
fale mam ³adne tylko przez 1 dzien a na drugi juz s± takie nijakie.
Strony: 1