Nina moim zdaniem małe piersi to żadna wada, dlatego nie rozumiem ludzi, którzy uważają, że jest. Mogą się komuś nie podobać, ale nie są z tego powodu gorsze, kobieta dalej jak jest atrakcyjna to jest niezależnie od rozmiaru. Mnie się akurat podobają, chociaż sama mam średnie. Za dużo też bym nie chciała mieć. Też podoba mi się to jakie mam, tak samo super, że Tobie też. Na zdjęciu piersi bardzo ładne. Dla mnie ładne po prostu są piersi różnego rozmiaru, ale częściej właśnie podobają mi się te mniejsze niż większe. Dlatego tym bardziej nie rozumiem narzekania na małe, fajne są, ładne
Nie mam takich, ale średnie też takie nie jakieś duże, a jakbym i mniejsze miała, to wiem, że by było ok.
Co do push up, jeśli komuś poprawiają samopoczucie to jak tam ta osoba uważa. Czy ja wiem czy takie oszustwo, może na pierwszych randkach tak i lepiej zaprezentować się takie jakie jesteśmy, ale ogólnie nie widzę w nich nic złego, jeśli ktoś chce tak samo jak farbowanie włosów, makijaż itp. Są też biustonosze chyba, które optycznie zmniejszą biust i przecież fan mniejszych biustów też potem mógłby poczuć się oszukany. No, ale teoretycznie, bo jak nam ktoś się podoba, to nie ma to raczej takiego znaczenia. Chociaż wiadomo, na pierwsze randki to ja sama wyznaję zasadę, że lepiej w miarę naturalna, mniej makijażu itp